Ceca Ražnatović POKORILA Lejdi Gagu i Madonu: Folk diva dobila VELIKO PRIZNANJE, ovaj uspeh nema nijedna srpska pevačica! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović uspela je u karijeri da napravi pomak, na kom bi svaka koleginica mogla da joj pozavidi!

Ceca Ražnatović POKORILA Lejdi Gagu i Madonu: Folk diva dobila VELIKO PRIZNANJE, ovaj uspeh nema nijedna srpska pevačica! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Lejdi Gaga održala je juče koncert u Parizu pred više od 80.000 fanova, koji je postao sedmi najposećeniji u Evropi svih vremena. Na novoj listi najposećenijih koncerata širom planete, Gagin se sad nalazi na 34. mestu, dok je na visokom 3. koncert naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Ceca Ražnatović ispred Lejdi Gage

 

Ceca je dosad imala veliki broj koncerata koji su imali više od 50.000 ljudi, a neretko je isticala da je njeno druženje sa publikom na Ušću kruna njene karijere.

Ceca je nedavno otkrila šta joj se događa na nastupima.

– Ja se jako emotivno i fizički unesem dok izvodim svoje pesme i zaboravim da li pevam strofu ili refren. Unesem se i odlutam negde, pa se okrenem i pitam gde sam stala. Anastasija je jednom bila u nekom separeu i rekla sam: ”Večeras nećete čuti pesmu ‘Trepni’, jer ja ne znam tekst…” – priznala je tad.

Republika

Foto: Republika.rs

Ceca Ražnatović

 

– Ćerka Anastasija me je nedavno pitala da li može neke moje pesme da uvrsti u svoj repertoar, a ja sam joj rekla da cela estrada živi od mojih pesama, pa što ne bi i ona. Rekla sam joj da peva šta god da joj je volja – rekla je tom prilikom u “Premijeri”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading