Đoković uz neočekivano dosta muke savladao totalnog autsajdera za osminu finala mastersa u Parizu!

Autor:

Sport

30.10.2019

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković se uz dosta muke plasirao u treće kolo mastersa u Parizu pošto je savladao laki luzera Korentina Mutea sa 7:6, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole u trećem kolu Pariza

Francuski teniser je bio izuzetno motivisan od samog starta meča, dok Đokovića reket nije najbolje služio. Mute je prvi stigao do brejka u 7. gemu pošto je odigrao verovatno nekoliko najboljih poena u karijeri.

Novak Đoković je ipak uspeo da odigra nekoliko sjajnih udaraca i vrati se u meč, imao je Mute prednost od 5:3 i dve set lopte, ali je tada krenulo buđenje srpskog tenisera i posle taj-brejka je usledio trijumf u prvom setu.

Mute je u drugom setu osvojio prvi gem, da bi Novak stigao do odgovora u narednom, a onda sjajan treći gem Novaka Đokovića, nekoliko dobro prepoznatljivih riternova za brejk i prednost od 2:1.

Sjajnom igrom srpski teniser stiže do velike prednosti od 4:1 i tada su već svi pomislili da je meč gotov i da je pobednik poznat. Međutim, vratio se Mute u igru, napravio brejk i potvrdio ga na svom servisu.

Naredna dva gema su pripala igraču koji servira pa je Đoković na svom servisu imao prednost od 5:4 i stigao do 40:15, posle greške Mutea, da bi odmah naredni poen uspeo da pripiše sebi, za pobedu rezultatom 7:6, 6:4.

U narednom meču, srpski teniser će igrati protiv boljeg iz duela Kajl Edmund - Diego Švarcman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading