Poraz Olge Danilović u Moskvi!

Autor:

Sport

13.10.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović zaustavljena je u drugom kolu kvalifikacija za turnir u Moskvi. Bolja od nje bila je Bugarka Izabela Šinikova, koja je posle dva sata igre slavila sa 6:4, 2:6, 6:2.

Olga Danilović

Bolje je meč počela bugarska teniserka, koja je uz dva brejka povela sa 3:0. Ipak, nije se predavala Danilovićeva, pa je posle velike borbe uspela da izjednači na 3:3. Ipak, nije Srpkinja ostala koncentrisana do kraja. U sedmom gemu je dozvolila rivalki da joj još jednom oduzme servis gem, a onda dođe i do seta.

Uzvratila je Olga već u drugom setu. Igrala je agresivno 207. teniserka sveta, konstantno je pretila rivalki, pa je uz dva brejka izjednačila u setovima.

Nadigravale su se teniserke u odlučujućem setu, pa su gemovi trajali dosta dugo. Ipak, Šinikova je bila upornije, te je u završnici dva puta napravila brejk i došla do pobede.

Olga ove sezone nije beležila rezultate koji su se od nje očekivali, a poslednjih meseci učestvovala je mahom na ITF turnirima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading