BOŽIĆ JE NAJLEPŠI SA FILIPOM I DANILOM

Autor:

Sport

06.01.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Božić, jedan od dva najradosnija hrišćanska praznika. Za Ivanu Anđušić Maksimović (28) i njenog supruga Danila (27) ovaj 7. januar je poseban jer ga prvi put obeležavaju kao roditelji. Osvajačica srebra na OI u Londonu u streljaštvu i košarkaš Igokee postali su roditelji 8. novembra, pa će prvenac Filip biti glavni gost kod ponosnih baka i deka, otkriva Ivana u razgovoru za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/ I. Vuković
IVANA: Zbog sporta smo često odvojeni zato sada uživamo zajedno

- Često zbog Danilovih i mojih obaveza nismo bili u prilici da se okupljamo. Zato sada maksimalno uživamo. Za Novu godinu smo bili u Banjaluci, dok smo za Božić u Beogradu. Ovaj će biti poseban jer će Filip, pored mame i tate, biti okružen bakama i dekama. Oni ne skidaju osmeh sa lica i ništa im nije teško kada je unuk u pitanju - istakla je srpska šampionka.

Ivana priznaje da nije lako što suprug veći deo praznika provodi na košarkaškom terenu. Zato svaki zajednički trenutak provode na najbolji način i to ovekoveče na fotografijama.

RepublikaFoto: ST/ I. Vuković
Porodica Anđušić sa Ivaninim roditeljima

- Najlepše nam je kada smo sve troje zajedno, pogotovo sad za praznike. Ipak, mama zna da iskoristi vreme kada smo Filip i ja sami. Tada pokušavam da mu ukradem što više poljubaca i osmeha za sebe - dodaje ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading