DIVAC OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA CELU SRBIJU! Evo da li će Jokić IGRATI za Pešićeve "orlove" na OI u Parizu!

Autor:

Sport

05.03.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se već polemiše o odluci najboljeg košarkaša sveta.

DIVAC OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA CELU SRBIJU! Evo da li će Jokić IGRATI za Pešićeve "orlove" na OI u Parizu!

Foto: Tanjug/AP, Dragan Kujundžić

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac nedavno je dao izjavu u kojoj je govorio o mogućem učešću Nikole Jokića u reprezentaciji Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Proslavljeni as Sakramenta i Lejkersa je naveo da još uvek nemaju potvrdu da li će "Džoker" igrati za nacionalni tim, naglašavajući značaj duge sezone i potrebu da se pruži prostor, kako bi se videlo kako će reagovati na umor nakon završetka takmičenja.

Tom prilikom Divac je pohvalio Jokića ističući da je on heroj u svojoj zemlji i prema njegovom mišljenju jedan od najboljih košarkaša u istoriji, kao i trenutno u NBA ligi.

Foto: Tanjug/AP

Vlade Divac

- Nemamo još potvrdu da li će igrati ili ne. Jasno je da je sezona dugačka i moramo da mu damo prostora da vidimo kako će reagovati na umor po završetku takmičenja. Ako bude igrao za Srbiju, biće to velika stvar. On je heroj u svojoj zemlji, po meni jedan od najboljih košarkaša u istoriji, a svakako trenutno najbolji u NBA ligi. Za sve bi bilo mnogo dobro ako bi bio u sastavu Srbije – rekao je Vlade Divac za "SiriusXM" NBA radio.

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, trenutno beleži impresivne statistike od 25,9 poena, 12,2 skokova i 9,2 asistencije u najjačoj svetskoj košarkaškoj ligi. Prošle sezone je bio ključni igrač u osvajanju istorijske NBA titule, što dodatno potvrđuje njegovu izuzetnu vrednost na terenu.

Uzimajući u obzir Jokićevu izuzetnu formu i veliki uticaj koji ima u najjačoj ligi na svetu, Divac je istakao da bi njegovo učešće u reprezentaciji Srbije bilo od izuzetnog značaja za sve. Naglasio je da bi to bio veliki doprinos timu, te da bi predstavljalo izuzetnu čast za zemlju imati takvog igrača u svom rosteru.

Ukoliko se Jokić odluči da zaigra za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu, to bi svakako bio veliki plus našu reprezentaciju i rezultat u prestonici Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading