Voždovački sajam obrazovanja otvara vrata budućim srednjoškolcima

Autor:

Vesti

05.03.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivaju vas na druženje sledećeg petka!

Voždovački sajam obrazovanja otvara vrata budućim srednjoškolcima

Foto: Gradska Opština Voždovac

U petak, 15. marta 2024. godine, Voždovac će biti domaćin sada već tradicionalnog "Sajma obrazovanja – Putokaz" namenjenog osnovcima koji se pripremaju za sledeći veliki korak u svom obrazovanju – upis u srednje škole i gimnazije.

Ovaj značajan događaj održaće se u prostorijama "Voždovačkog centra – Šumice", na adresi Ustanička 125/1, od 10:00 do 15:00 časova, pružajući učenicima mogućnost da dobiju sve neophodne informacije o školama koje ih interesuju.

Na sajmu će učestvovati predstavnici brojnih beogradskih srednjih škola i gimnazija, koji će budućim srednjoškolcima predstaviti svoje obrazovne programe, ekstrakurikularne aktivnosti, kao i mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere posle završetka škole.

Foto: Gradska Opština Voždovac

Sajam obrazovanja

"Ovim sajmom želimo da omogućimo učenicima da na jednom mestu saznaju sve što ih interesuje o srednjoškolskom obrazovanju i tako im pomognemo da donose informisanu odluku o budućnosti svog obrazovanja," izjavio je organizator sajma.

Posetioci će imati priliku da se lično susretnu sa nastavnicima i učenicima, postave pitanja i učestvuju u interaktivnim prezentacijama, što će im omogućiti da dobiju uvid u školski život i kvalitet obrazovanja koji svaka škola nudi.

Pozivaju se svi zainteresovani učenici i njihovi roditelji da posete "Voždovački sajam obrazovanja" i iskoriste ovu jedinstvenu priliku da dobiju sve potrebne informacije koje će im pomoći u odabiru prave srednje škole ili gimnazije za njih.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading