ŠOU U MAJAMIJU: Batler okrivio Jovića za SUSPENZIJE, a Srbin traži da mu Amerikanac plati kaznu!

Autor: P. Z.

Sport

26.02.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola i Džimi su "loši momci".

ŠOU U MAJAMIJU: Batler okrivio Jovića za SUSPENZIJE, a Srbin traži da mu Amerikanac plati kaznu!

Foto: www.profimedia.rs

Džimi Batler i Nikola Jović

Nakon fizičkog sukoba na meču između Nju Orleansa i Majamij Hita, rukovodstvo NBA lige je donelo odluku da suspenduje petoricu košarkaša, među kojima se našao i srpski reprezentativac Nikola Jović.

Jović je dobio jednu utakmicu suspenzije zbog toga što je za vreme tuče napustio klupu za rezervne igrače i ušao na teren. Ova odluka je izazvala pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su neki od igrača suspendovani na više utakmica.

Centar Hita Tomas Brajant i bek Pelikansa Hoze Alvarado su suspendovani na po tri utakmice zbog ulaska na parket i učešća u sukobu, dok su Jović, Džimi Batler i Nadži Maršal dobili istu kaznu - po jednu utakmicu suspenzije.

Ovo je izazvalo različite reakcije u košarkaškoj javnosti, s obzirom na različite uloge koje su igrači imali u incidentu.

Posle izricanja kazne, na društvenim mrežama se oglasio najbolji košarkaš Majamija Džimi Batler, koji se takođe našao među suspendovanima.

- Za sve je kriv Nikola Jović - napisao je Batler na Instagramu, uz foto montažu na kojoj su njih dvojica u glavnim ulogama filma "Loši momci".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Butler (@jimmybutler)

Međutim, ubrzo nakon toga je Batleru stigao odgovor i to upravo od Jovića.

- Bolje bi mu bilo da plati moju kaznu - napisao je reprezentativac Srbije na storiju.

Republika

Foto: Instagram printscreen/nikolajovicc

Stori Nikole Jovića

Zanimljivo je da je šef košarkaških operacija NBA lige, legendarni Džo Dumars, doneo odluku da suspendovani košarkaši ne primaju ugovorom predviđene zarade za vreme provedeno u kazni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading