"BOKS MEČ" U NJU ORLEANSU! Igrači Hita se POTUKLI sa Pelikansima! Nikola Jović je bio UKLJUČEN! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.02.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne scene dolaze nam iz NBA lige.

"BOKS MEČ" U NJU ORLEANSU! Igrači Hita se POTUKLI sa Pelikansima! Nikola Jović je bio UKLJUČEN! (VIDEO)

Foto: x.com

Košarkaški meč između Majami Hita i Nju Orleans Pelikansa završen je sa rezultatom 106:95 u korist ekipe Majamija, ali ono što je obeležilo ovaj susret jeste veliki incident i međusobna tuča igrača, u kojoj je učestvovao i naš reprezentativac Nikola Jović.

Sve je počelo početkom četvrte četvrtine, nakon faula Kevina Lava na Zajonu Vilijamsonu, koji je završio na podu. Usledilo je koškanje između Nadžija Maršala i Džimija Batlera, a situacija je eskalirala kada je Batler reagovao nasilno nakon što je Maršal spustio ruke na njega, što je rezultiralo velikom gužvom na terenu.

Na snimku se vidi da je i Nikola Jović učestvovao u sukobu, iako je najmlađi u redovima Majamija, ali je poznato da je veliki prijatelj Džimija Batlera, koga gleda kao starijeg brata.

 

 


Epilog ovog incidenta je bio isključenje Džimija Batlera i Tomasa Brajanta iz ekipe Majamija, dok su Nadži Maršal i Hose Alvarado bili isključeni iz ekipe Nju Orleansa.

Nikola Jović, uprkos učešću u sukobu, ostao je na terenu i završio je meč u startnoj postavi. Ovo mu je bila treća vezana utakmica na kojoj je bio starter. Na kraju je upisao tri poena, tri skoka i dve asistencije, uz skroman šut od svega tri pokušaja, od kojih je jednom pogodio za tri poena.

Najefikasniji kod ekipe Majamija bili su Bam Adebajo sa 24 poena i 7 skokova, kao i Džimi Batler sa 23 poena, 9 skokova i 6 asistencija pre nego što je bio isključen. Kod ekipe Nju Orleansa istakao se Zajon Vilijamson sa 23 poena, 9 skokova i 7 asistencija.

Ovaj incident će sigurno ostati u sećanju navijača, ali i uprava obe ekipe, koje će morati da preduzmu odgovarajuće mere kako bi sprečile slične situacije u budućnosti.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading