DETE KOD KOGA JE PRONAĐEN NOŽ U "RIBNIKARU" PRETILO MOLOTOVLJEVIM KOKTELOM?! Novi ŠOK detalji incidenta!

Autor:

Hronika

24.02.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca su se navodno udruživala i pretresala ga.

DETE KOD KOGA JE PRONAĐEN NOŽ U "RIBNIKARU" PRETILO MOLOTOVLJEVIM KOKTELOM?! Novi ŠOK detalji incidenta!

Foto: Republika

Majka čija deca pohađaju Osnovnu školu 'Vladislav Ribnikar' izjavila je da su joj oba deteta tamo učenici, a tokom određenog vremenskog perioda, postojale su priče o učeniku koji je planirao da donese molotovljev koktel u školu.

Izazvavši strah i paniku među učenicima, deca su se organizovala da svakodnevno pretražuju njegov ranac, tvrdi majka, nakon što je u petak ujutro u rancu osmaka pronađen nož, prenosi Blic.

Prema njenim rečima, kako je čula od prijateljice čije dete ide u razred sa osmakom koji je doneo nož u školu, psiholozi su bili uključeni u ceo slučaj oko zastrašivanja dece od strane školskog druga.

Prema rečima majke, dečak koji je nekada bio miran i dobro dete, iznenada je promenio ponašanje počevši da iznosi planove o stvarima koje želi da uradi. Nakon toga, ostala deca su se organizovala kako bi ga svakodnevno pretresala.

Ipak, dodaje i da su roditelji dečaka ispravno reagovali.

- Dete nije odbijalo da ide u školu nakon trećeg maja, ali sada mu nije svejedno, plaši se. Neke majke su zvale školu, odlazile su kod direktora i kod psihologa, plakale su i tražile rešenje. Škola je tom prilikom reagovala angažovanjem privatnih psihologa, to mi je rekla majka deteta koje ide u razred sa dečakom - priča ona za "Blic".

Prema pričama koje kruže među decom, dečak je svoje namere o donošenju molotovljevog koktela u školu podelio sa devojčicom koja mu se dopada, a čija majka je član saveta roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

Odmah nakon što su roditelji saznali šta se dešava, reagovali su, tvdi ona.

Sve se dešava usred suđenja

Informacija o incidentu u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dospeva u javnost istog dana kada se odvija suđenje roditeljima dečaka optuženog za ubistvo. Školski policajac je u školi pronašao nož u đačkom rancu. Uprkos pronalasku noža, u školi nisu zabeleženi nikakvi incidenti, a dečak kod koga je nož pronađen prebačen je u policijsku stanicu. 

Na linku OVDE možete pročitati šta je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila nakon posete škole posle incideta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading