UČENIK POKUŠAO DA UNESE ORUŽJE U ŠKOLU "VLADISLAV RIBNIKAR"!

Autor:

Hronika

23.02.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan incident se dogodio u školi "Vladislav Ribnikar", kada je učenik pokušao da unese nož u rancu.

UČENIK POKUŠAO DA UNESE ORUŽJE U ŠKOLU "VLADISLAV RIBNIKAR"!

Foto: Wikipedia, shutterstock

Danas se nastavilo suđenje u parničkom postupku protiv Miljane Kecmanović, Vladimira Kecmanovića i njihovoh maloletnog sina ubice, Koste Kecmanovića u Višem sudu u Beogradu, a saslušanje majke ubijene Sofije Negić, Milanke Negić, ostavilo je celu sudnicu u suzama. Na današnji dan desilo se nešto stravično! 

Kako Republika saznaje postoji mogućnost da je jedan učenik Ribnikara danas doneo nož u školu. Policija istražuje šta se dogodilo.

Podsetimo, danas je nastavljeno suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović, odnosno Miljane, Vladimira i masovnog ubice Koste Kecmanović koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro mališana i čuvara škole.

Danas bi trebalo da bude saslušana Milanka Negić, majka ubijene Sofije Negić, nakon čega će svedočiti braća i sestre ubijene dece. Sud je odlučio da taj deo suđenja zatvori za javnost zbog maloletnih svedoka.

Ivan Božović došao sa maloletnim sinom, kako bi dečak svedočio koliko pati za svojom čarobnom sestrom Anom.

Tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni Kosta Kecmanović i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

U okviru suđenja do sada su saslušani članovi porodica žrtava, a njihova svedočenja su bila veoma emotivna. Slobodan Negić je potresnim rečima govorio o smrti svoje ćerke Sofije, dok je majka ubijene devojčice iznela svoje iskustvo saznavanja o stravičnom događaju. Takođe, svedočenje roditelja devojčice koja je ubijena u školi "Ribnikar" izazvalo je snažne emocije u sudnici.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading