KOSTA KECMANOVIĆ DANIMA TUMARAO PO GRADU U POTRAZI ZA SAVRŠENIM PIŠTOLJEM SMRTI?! Pogotovo "bacio oko" na OVE PRODAVNICE - maloletni zlikovac hteo POSEBNIM ORUŽJEM da presudi DRUGARIMA!

Autor:

Hronika

19.02.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica je danima tumarao po gradu tražeći savršen pištolj.

KOSTA KECMANOVIĆ DANIMA TUMARAO PO GRADU U POTRAZI ZA SAVRŠENIM PIŠTOLJEM SMRTI?! Pogotovo "bacio oko" na OVE PRODAVNICE - maloletni zlikovac hteo POSEBNIM ORUŽJEM da presudi DRUGARIMA!

Foto: Shutterstock, Printscreen

Učenik nameravao da napravi zločin po uzoru na Kostu

Dečak-ubica Kosta Kecmanović je navodno pred zločin obilazio antikvarnice i razgledao retko i staro oružje. Budući da je zločin koji je počinio, planirao-skicirao i pisao spiskove za odstrel verovatno je razmišljao da masakr počini nekim pištoljem ili puškom koju bi kupio u antikvarnici. 

Ovo neobično interesovanje jednog monstruoznog Koste Kecmanovića posebno je čudilo njegove vršnjake, a on to nije krio, već naprotiv često im je pričao o starinama. O tome je ranje za Republiku govorila majka dečaka iz Kostinog odeljenja.  

Foto: Privatna arhiva

Hapšenje masovnog ubice Koste Kecmanovića

"Ko daje detetu da tumara po takvim radnjama"

U sedmom razredu taj mali ubica je išao po antikvarnicama po Beogradu. Potpuno čudno, kao i mnoge stvari oko njega. Time je moralo da se pozabave njegovi roditelji, ukoliko ga oni nisu usmeravali ka tome. Pričao je našoj deci o različitim antikvitetima i išao po celom gradu danima da tumara po takvim radnjama - ispričala je majka koja ne krije ogorčenost  na Kecmanovića i njegove roditelje. 

Ogorčena majka ne krije svoj bes i krivi roditelje što ga nisu lečili i prepustili ga samom sebi.

Republika

Foto: ST/Nebojsa Mandic, Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović

"Nije lečen, bio je prepušten sam sebi!"

 - Ne mogu da slušam kad mi pričaju da roditelji nisu krivi. Da, svi smo mi krivi za postupke naše dece dok god su maloletni. Deca su naše ogledalo i ogledalo vaspitanja koje smo im pružili ili nismo. Čujem kako pojedinci govore da im je žao i njega jer je ovim ubio sebe, porodicu i uništio svoj život jer je bio izgubljen i nesrećan, e to me opasno razljuti. Nije lečen i tačka. Bio je prepušten sam sebi - izričita je sagovornica Republike.

Foto: Shutterstock, Facebook

Pištolj

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Brale

19.02.2024 11:45

Sad ce zlo da tumara po ludnicama do kraja svog bednog zivota.

Odgovori 18 7
Marjan

20.02.2024 19:54

Da tumaraju i to je preko potrebno i matera i ćaća, jer su zlo nad zlima. Muljala sa DNK,namerno pogrešno uzmala uzorke istom četkicom sa lica mesta, tako omogućila oslobadjajuće presude... najbrutalniim kriminalima. Smeška se na sudjenju, a slike mrtve dece ispred stoje,a čestiti roditelji ne ogu da se sastave razbijeni u paramparčad odtuge i bola. Ćaća samoživi stvor, hapšen u akciji "Sablja", nije služio vojsku/zbog čega/. Potom ko mu je izdao dozvolu za korišćenje oružja imajući u vidu sve to. Tražiti odgovornost i od njih. Arsenal oružja u kući, ej Srbijo, progledaj konačno.... Pobegao i bolnice ,odbio da leči pacijente od korone.Njihova krivica i odovornost je prešla sve granice zdravog razuma.Zanemarivanje, zapuštanje deteta, neodgovorno ponašaje, Zašto iako su znali,nisu svoje "otkačeno" dete blagovremeno lečili.... Svi su za psihijatrijsko veštačenje i žestoke kazne.

Odgovori 15 5
Visnja

20.02.2024 22:11

@Marjan - Bravo Marjane.Sve tacno od reci do reci. Zlikovci napravili zlikovca. Majka ima u vlasnistvu pola Paracina, a sve zaradila na neposten nacin, baveci se kriminalom.

Igor

21.02.2024 15:48

U čemu je moralni problem što je Kosta obilazio antikvarnice? Makar nije išao po klubovima da se otruje od alkohola, kao neki tinejdžeri pre neki dan.