KOSTA KECMANOVIĆ ŽELI DA POŠALJE LJUBAVNO PISMO NJOJ?! Monstruozni dečak-ubica bacio oko na OVU DEVOJČICU - lekari ŠOKIRANI!

Autor:

Hronika

12.02.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica šokirao osoblje Klinike.

KOSTA KECMANOVIĆ ŽELI DA POŠALJE LJUBAVNO PISMO NJOJ?! Monstruozni dečak-ubica bacio oko na OVU DEVOJČICU - lekari ŠOKIRANI!

Foto: Shutterstock, Nemanja Pancic, Facebook

Monstruozni dečak-ubica Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smešten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dečak je tamo na veštačenju, a svakodenvno su sa njim dva čuvara. 

Kako je Republika ranije pisala, Kosta je komunicirao preko četova raznih igrica koje je igrao sa mnogim nepoznatim osobama. Ipak, jedna devojčica mu je privukla pažnju, što se, kako nezvanično saznajemo, saznalo tokom istraživanja tehnologije koju je koristio pre svirepog zločina.

Njegove poruke preko četova su, kao i sam njegov način ponašanja uživo, bili hladni i taksativni, osim kada bi komunicirao sa jednom mlađom ženskom osobom. Sada je došao na ideju da za dan zaljubljenih dotičnoj devojčici napiše ljubavno pismo.

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović

- Kosta je rekao osoblju Klinike da se bliži Dan zaljubljenih, i da želi da mu se dostave olovka i papir kako bi napisao ljubavno pismo. Zaposleni na Klinici su se malo zbunili i pitali ga kome planira da napiše ljubavno pismo. Dugo nije hteo da odgovori na to pitanje - kaže izvor za Republiku. 

Lekari su ga uporno ispitivali kome želi da pošalje pismo, Kosta je samo odgovorio "Njoj". Tada je osoblje shvatilo da se radi o devojčici sa kojom je komunicirao preko četova. 

- Daljim ispitivanjem dečaka-ubice osoblje je shvatilo da se radi o devojčici sa kojom se dopisivao. Kako mu komunikacija sa spoljnim svetom nije dozvoljena, njegov zahtev je odbijen - navodi izvor. 

Foto: Shutterstock, Printscreen

Kosta Kecmanović

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Suzi

12.02.2024 12:05

A kako ima pristup da catuje? Tog monstruma treba u jednu sobu zaključiti da nikad nikog ni nevidi ni ne cuje

Odgovori 23 16
Miodrag

12.02.2024 14:29

Jebem li vam majku nenormalnu,bolesnu i retardiranu.Vama sa portala Republika.Pušite mi racku.

Odgovori 21 27
Igor

12.02.2024 17:16

Zaista, mora da se postavi konačno jedno pitanje. Kosta nije uhapšen i lišen slobode, zato što je poubijao decu i čuvara. On je zbog tih ubistava zatvoren u bolnici za mentalne bolesti za omladinu, radi veštačenja o njegovoj bolesti i mogućeg lečenja te iste bolesti. Postupci prema njemu ne smeju da imaju karakter kazne ili osvete za njegova zlodela. Preme njemu ne smeju da se primenjuju u bolničkoj ustanovi nikakve osvetničke metode. Postupci u bolnici moraju da imaju lekovit i terapeutski karakter jer on je pacijent na ispitivanju pa i lečenju. Ne razumem kako zabrana komunikacije sa spoljnim svetom može da doprinese njegovom lečenju. Pa i onaj, ko nije lud, bi poludeo u 4 zida, ako mu se sve životne aktivnosti zabranjuju. Kako neko u takvim uslovima može da se leči od duševne bolesti? Ponavljam on nije zatvorenik, nije osuđenik, nije čak ni okrivljen. Kosta je mentalno poremećen i bolestan. Pa kako da se leči i teorijski možda izleči, ako je izložen neprestanim zabranama?

Odgovori 38 35
Stef

12.02.2024 18:51

@Igor - Pa u suštini si u pravu, ali dok traje postupak ne bi smeo da komunicira sa nekim spolja… E sad zašto tako dugo traje postupak i veštačenje ne znam… Sad će godinu dana, do sada su već mogli dovoljno da ga izanaliziraju, mada u pitanju je dete od 14 godina, on će se iz godine u godinu menjati, možda čak i drastično, pa je s te strane teško odrediti mu dijagnozu, nije razvijena ličnost, mozak se razvija do otp. 25. godine. Težak posao, ali šta ćemo sad čekati jedno 10 godina krajnju presudu? Ne znam, baš baš je ovaj slučaj zamršen.

Odgovori 29 7