POZNATI GLUMAC PREMINUO U 48. GODINI! Svet u šoku, porodica slomljena od bola!

Autor:

Zabava

26.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok smrti još nije poznat.

POZNATI GLUMAC PREMINUO U 48. GODINI! Svet u šoku, porodica slomljena od bola!

Foto: Pixabay

Sveća

Glumac poznat po ulogama u serijama "Once Upon a Time" i "Supernatural", Kris Gotje, preminuo je u 48. godini, a uzrok smrti još nije poznat.

Glumac Kris Gotje bio je poreklom Kanađanin, a odrastao je u Engelskoj, vest o njegovoj smrti objavila je danas agencija "TriStar Appearances/Event Horizon Talent" sa kojom je sarađivao.

Iza Krisa Gotjea ostali su supruga Erin i dvojica sinova. U saopštenju se navodi sledeće: "Možemo da potvrdimo da je naš dragi prijatelj i saradnik Kris Gotje umro u petak ujutru u 48. godini.

Republika

Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN / SUPERNATURAL INSIDER

 

Kao voljeni karakterni glumac iz Vankuvera Kris je delio svoj talent sa mnogima od nas i na televiziji i na filmu. Njegov gubitak ne osećaju samo njegovi obožavaoci nego i mi koji smo imali sreću da ga bolje poznajemo.

U ime njegove porodice molimo za privatnost u ovim momentima, kako bismo da na miru tugjemo", prenosi Daily mail.

Fanovi serije "Once Upon a Time" su u šoku zbog iznenadnog odlaska Krisa Gotjea, koji je ostvario ulogu u ovoj fantaziji. Popularna američka TV serija je premijerno prikazana 2011. godine na ABC. Radnja se odvija u izmišljenom gradu, čiji su stanovnici likovi iz raznih poznatih bajki premešteni u stvarni svet. Njima je zla kraljica oduzela sećanja. Likovi su pozajmljeni iz Diznijevih crtanih filmova i bajki "Snežana i sedam patuljaka", "Ivica i Marica", "Pinokio", "Uspavana lepotica", "Lepotica i zver"... Serija je dostigla sedam sezona i ostvarila je veliku gledanost u Americi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading