IZ ZVEZDE NE PRAŠTAJU: Oduzimanje SEZONSKIH karata SVAKOME ko je ubacio predmet na teren!

Autor:

Sport

10.02.2024

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je izazvao sporni momenat.

IZ ZVEZDE NE PRAŠTAJU: Oduzimanje SEZONSKIH karata SVAKOME ko je ubacio predmet na teren!

Foto: star sport

Navijači zasuli parket predmetima

Uzbudljiva utakmica između Crvene zvezde i Žalgirisa završena je skandaloznim incidentom na parketu. Nakon poraza od 93:91, nezadovoljni odlukama sudija, navijači su zasuli teren predmetima, izazivajući haos i neviđenu nesportsku scenu.

Ogorčeni zbog poteza svojih navijača, iz KK Crvena zvezda stiglo je hitno saopštenje u kojem su osudili postupke i najavili oštre mere protiv počinilaca. Klub je identifikovao više osoba koje su učestvovale u incidentu, te će preduzeti zakonske korake protiv njih, uključujući oduzimanje sezonskih karata i zabranu ulaska na utakmice.

Reakcija kluba

Republika

Foto: printscreen/twitter.com

Sporna situacija


KK Crvena zvezda je istakla da su incidenti bacili senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata. Klub je najavio saradnju sa nadležnim organima kako bi se identifikovala sva lica uključena u nerede na parketu, te da će reagovati u skladu sa zakonskim ovlašćenjima.

- KK Crvena zvezda je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice. KK Crvena zvezda sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata. Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba - stoji u saopštenju kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading