SALVA UVREDA TRINKIJERIJU! Nikada mu neće ZABORAVITI Partizan! Evo kako su navijači Zvezde dočekačali Andreu! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.02.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruća dobrodošlica u Areni za Italijana.

SALVA UVREDA TRINKIJERIJU! Nikada mu neće ZABORAVITI Partizan! Evo kako su navijači Zvezde dočekačali Andreu! (VIDEO)

Foto: star sport

Košarkaši Crvene zvezde trenutno igraju protiv Žalgirisa u Areni u okviru 26. kola Evrolige

Verovatno najvrelije gostovanje u Evropi je u Beogradu, bio on u tom trenutku crven ili crn, a da nikada ne može biti oba u isto vreme, pokazali su navijači Zvezde. 

Naime, pri ulasku Andree Trinkijerija na parket, dočekali su ga zaglušujući zvižduci u Areni. Delije su tako poručile da mu nikada nisu zaboravile epizdou u Partizanu, koju je i sam italijasnki stručnjak predstavljao pod parolom, "Tradizione di famiglia". 

Posle zvižduka, nastupile su gromoglasne uvrede i povici "pi*ko grobarska" koje je Trinkijeri prihvatio bez  preteranog obaziranja. 

 

 

Evo šta je trener Žalgirisa rekao pred utakmicu. 

- Biće utakmica u kojima ćemo morati da pronađemo sve moguće načine kako da se prilagodimo situacijama na terenu i pronaći prave alate za postavljanje temelja za pobedu. Možda ti treba velika odbrana, možda ti treba veliki napad, možda su potrebne posebne situacije, igrači koji ne igraju po sistemu na određenim mestima. Biće to vrlo teška utakmica, ali želim da vidim prilike koje će nam dati, a ne poteškoće. Igraćemo protiv jako dobre ekipe, s puno talenta, doveli su još jednog novog igrača. Crvena zvezda se ne predaje i nastavlja da sanja o Top 10 - rekao je Andrea Trinkijeri.

Stanje na tabeli je takvo da su dva tima potpuno izjednačena sa skorom 10-15, a i jedni i drugi će dati sve od sebe da trijumfuju kako bi zadržali šanse za plasman u plej-in.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading