STRAVIČAN PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU! Posle Tea, crveno-beli OSTALI BEZ KAPITENA za Žalgiris!

Autor:

Sport

09.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti sa Malog Kalemegdana.

STRAVIČAN PROBLEM ZA CRVENU ZVEZDU! Posle Tea, crveno-beli OSTALI BEZ KAPITENA za Žalgiris!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Žalgiris u prepunoj Areni od 20.00 časova u okviru 26. kola Evrolige. 

Žalgiris se od promene trenera preporodio i sa Andreom Trinkijerijm za kormilom, počeli su da budu ozbiljna pretnja svima. 

Zvezda će morati de se pobije sa "zelenom šumom" značajno oslabljena. Posle najave da nosilac igre crveno-belih, Miloš Teodosić, neće biti u stanju da pomogne izabranicima Janisa Sferopulosa, sada je najavljeno da će i vođa svlačionice morati da propusti ovaj susret. 

Naime, kako prenose srpski mediji, Branko Lazić usled neimenovane povrede izostaje sa duela sa Žalgirisom. 

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Branko Lazić

 

Od ranije je odsutan i Nikola Topić, koji se povredio na prethodnom evroligaškom derbiju sa Partizanom, a novo pojačanje Trej tompkins, još će morati da sačeka na debi u crveno- belom dresu. 

Foto: KK Crvena zvezda

Trej Tompkins

Prethodni duel Zvezde i Žalgirisa u elitnom takmičenju pripao je litvanskom timu 79:74, a crveno-beli će sigurno želeti da se "osvete" na domaćem terenu.

Stanje na tabeli je takvo da su dva tima potpuno izjednačena sa skorom 10-15, a i jedni i drugi će dati sve od sebe da trijumfuju kako bi zadržali šanse za plasman u plej-in.

Zvezda je favorit ako je verovati kladionicama, jer se trijumf crveno-belih vrednuje kvotom 1.55, dok se pobeda Žalgirisa plaća 2.80.

Dakle na uloženih 1.000 dinara na domaćine zaradili bi 1.550 dinara, dok bi na trijumf gostiju bili bogatiji za 2.800 dinara.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading