SVAKI DAN JE MEŠALA PILULE SA TRI FLAŠE VISKIJA: Muž posle razvoda obelodanio šok detalje o glumici - muškarce i žene je MENJALA KAO ČARAPE!

Autor:

Zabava

09.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talula je bila poznata po tome što je rušila društvene norme i stereotipe koje su se ticali ponašanja žena u javnosti.

SVAKI DAN JE MEŠALA PILULE SA TRI FLAŠE VISKIJA: Muž posle razvoda obelodanio šok detalje o glumici - muškarce i žene je MENJALA KAO ČARAPE!

Foto: youtube.com/printscreen

Talula Bankhed, jedna od najkontroverznijih ličnosti "zlatnog doba" Holivuda, ostavila je neizbrisiv trag svojim životom i radom. Rođena 1902. godine u veoma imućnoj porodici, Talula je odrasla u raskoši i bogatstvu, ali je njen životni put bio daleko od uobičajenog.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Classic Actresses

Talula Bankhed

- Dnevno popije i do tri flaše viskija, popuši sto cigareta, pije pilule za spavanje, a zatim pilule koje joj omogućavaju da se razbudi i fokusira - rekao je nakon razvoda, Džon Emeri, njen jedini suprug. 

Talula je bila poznata po tome što je rušila društvene norme i stereotipe koje su se ticali ponašanja žena u javnosti. Njen otvoreni stav prema pušenju, nošenju pantalona i seksualnosti izazivao je kontroverze i privlačio pažnju javnosti.

Nakon majčine smrti, Talula je odrasla pod brigom svoje bake, dok je njen otac zapao u depresiju i alkoholizam. Uprkos porodičnim tragedijama, Talula je pronašla svoj put u glumi i uspela da ostvari zapaženu karijeru u Holivudu.

- Otac me je upozorio na alkohol i muškarce, ali me nije upozorio na kokain i žene - rekla je jednom prilikom. 

Unatoč svojim ličnim problemima, Talula je ostvarila značajan uspeh u Holivudu, briljirajući u filmovima i stičući popularnost među kolegama. Ipak, njen raskalašni životni stil imao je ozbiljne posledice po njeno zdravlje, te je zbog veneričnih bolesti morala da se podvrgne hirurškom zahvatu.

Nakon burnog života, Talula je preminula u 66. godini, ostavljajući iza sebe kontroverzno, ali nezaboravno nasleđe. Njen život obeležen je skandalima, ali i hrabrom borbom za pravdu i jednakost. Talula Bankhed će zauvek ostati upamćena kao ikona koja je rušila društvene norme i hrabro se borila za svoje uverenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading