KSENIJA KNEŽEVIĆ KAKVU DO SAD NIKO NIJE VIDEO: Grudi utegla kaišom, malo fali da sve ISPADNE - nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u nikad vrelijem izdanju!

KSENIJA KNEŽEVIĆ KAKVU DO SAD NIKO NIJE VIDEO: Grudi utegla kaišom, malo fali da sve ISPADNE - nije za one sa SLABIM SRCEM! (FOTO)

Foto: ATA Images, E-Stock

Pevačica Ksenija Knežević, ćerka poznatog muzičara Nenada Kneževića Kneza, izazvala je veliku pažnju svojih obožavalaca poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram. Pozirajući u liftu, Ksenija je privukla sve poglede svojim provokativnim izdanjem.

Na fotografiji, Ksenija nosi crne farmerke, elegantnu crnu bundu i isto takve čizme, stvarajući sofisticiran, ali i izazovan izgled. Međutim, ono što je posebno zaintrigiralo njene pratioce jeste kaiš kojim je pokušala da prekrije svoje bujne grudi, dodatno naglašavajući svoj stil.

 

 

Ova objava nije samo modni statement, već i pokazatelj samopouzdanja mlade pevačice. Ksenija je hrabro pokazala svoju figuru, ističući izvajan stomak, što je privuklo veliku pažnju javnosti.

Ksenija Knežević je još jednom potvrdila svoj status kao modna ikona, ali i kao osoba koja se ne libi da pokaže svoju autentičnost i samopouzdanje, što je naišlo na pozitivne reakcije njenih fanova.

Republika

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest

Ksenija Knežević

Inače, pevačica je već dugo u skladnoj vezi, ali do nekog narednog koraka još nije došlo.

- Zamišljam sebe naravno da se ostvarim kao majka, ali nije mi čovek ni zaprosio, videćemo. Ne aludiram ništa, nego me stalno pitate za svadbu, i on je čovek možda pogledao i dalje me nije zaprosio. Osma godina je u pitanju, ali šalu na stranu, nije nam ni bitno. Da se ostvarim kao majka, doćiće kada bude došlo, tek sam sad snimila pesmu, pustite me da uživam - rekla je nedavno za Blic Ksenija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading