EVO KO JE BAŠ BIO PROTIV NAS! Jedna država neprijatno iznenadila! Vučić posle istorijske odbrane Kosova i Srbije u SB UN!

Autor:

Vesti

08.02.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se na zahtev Srbije odbržala sednica SB UN zbog Kosova.

EVO KO JE BAŠ BIO PROTIV NAS! Jedna država neprijatno iznenadila! Vučić posle istorijske odbrane Kosova i Srbije u SB UN!

Foto: Pink

Predsednik Aleksandar Vučić je u govoru obratio članovima SB UN, i progovorio o svim zverstvima koji su počinjeni nad Srbima za vreme vladavine Aljbina Kurtija.

On je tamo rekao i da se nad Srbima vrši progon, što je ujedno i zločin protiv čovečnosti.

Posle sednice Vučić se obraća srpskoj javnosti.

- Zadovoljan sam onim što smo mogli da čujemo. Videli ste argumentaciju koja se zasniva na ličnoj mržnji, rezolucijama EP, "velikom opozicionom lideru" Sanduloviću i ostalim glupostima - kazao je Vučić.

Ističe da su najoštriji protiv nas bili Britanija i Švajcarska.

- Čini mi se da smo mogli činjenicama da govorimo o onome što se dešava na KiM. Ovo neće rešiti probleme, ali narod mora da zna da ćemo se boriti za njih - rekao je on.

Kaže da su se mogli čuti naši argumenti koji nisu bili bez stvarnog sadržaja i činjenica.

- Američki predstavnik je rekla da ovo nije mesto za razgovor o Kosovu i Metohiji. Nažalost, zahvaljujući odlukama nekih drugih iz 2010. godine ovo nije bilo mesto gde se govorilo o KiM - kazao je on i istakao zadovoljstvo što sada to nije slučaj.

Kaže da se danas u Njujurku borila Srbija, a ne on.

- Imao sam sat vremena samo da obučem odelo. U avionu sam se pripremao za nastup. Ovde smo se borili za svoju zemlju, a neki drugi protiv naše zemlje. Ovo je jedna mala, ali značajna pobeda Srbije - kazao je on.

Vučić je rekao da je nastavak dijaloga moguć, ako se formira Zajednica srpskih opština na koju naš narod čeka 11 godina.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Milana

08.02.2024 23:41

Pratimo uzivo obracanje predsednika Vucica narodu

Tanja

08.02.2024 23:41

Predsednik Vučić je celo svetu dokazao svojim izlaganjem da naš narod na Kosovu i Metohiji živi u strahu od Kurtija jer ih on teroriše svakodnevno.

Odgovori 17 9
Minja

08.02.2024 23:43

Imamo čime i da se ponosimo, sačuvaćemo suverenitet i teritorijalni integritet Srbije! Vučić se bori svim silama za svoj narod.Uspećemo i istrajaćemo!

Odgovori 16 8
Slavica

09.02.2024 00:02

Englezi su uvek bili protiv nas i nastavili su tako i danas...

Odgovori 22 4