PEVAČICA PALA KAO SVEĆA: Alka Vuica se PROSULA po bini, pa OPSOVALA poznati brend cipela! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alka Vuica se prosula po podu, a njena reakcija nakon pada oduševila je publiku!

PEVAČICA PALA KAO SVEĆA: Alka Vuica se PROSULA po bini, pa OPSOVALA poznati brend cipela! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@daliborpetko

Poznata po svom magnetizmu i harizmi, Alka Vuica važi za fatalnu crnku čiji su ljubavni podvizi predmet interesovanja javnosti. Njen nedavni nastup na kojem se pojavila u neobičnom izdanju, izazvao je brojne reakcije i postao tema brojnih komentara na društvenim mrežama.

Nesvakidašnje izdanje i vrtoglavi pad

U svetlucavom zelenom odelu, sa crvenim perjem na glavi i visokim štiklama, Alka je zaintrigirala publiku svojim izborom autentičnog scenskog kostima. Međutim, vrhunac nastupa bio je trenutak kada je pevačica doživela nezgodu na bini - zapela je štiklom i doživela žestok pad. Ipak, i pored iznenadnog pada, Alka je pokazala profesionalizam i nastavila da peva kao da se ništa nije dogodilo, ostavljajući utisak pravog scenskog majstora.

- Joj, ove cipele grozne -  rekla je dok je ustajala, a zatim je, dok je pevala "Ej, što mi radiš" prokomentarisala: "Ovo je samo za Versaće jer je pukla naramenica na cipelici. Ej, što mi radiš Versaće. J*bi se, Versaće".

Reakcije na društvenim mrežama

Nakon što je njen saradnik podelio snimak nezgode na Instagramu, komentari o incidentu su se samo nizali. Publika je bila impresionirana Alkinom reakcijom nakon pada, hvaleći je zbog hrabrosti i profesionalizma koji je pokazala u tom trenutku.

Alka Vuica - ikona stila i scenskog nastupa

Ovaj incident samo je još jedan u nizu zanimljivih momenata u karijeri Alke Vuice, koja je poznata po svojoj autentičnosti i neustrašivosti na sceni. Njen neprikosnoveni šarm i scenski nastupi često su predmet interesovanja javnosti, a nesumnjivo je da će ovaj događaj ostati upamćen kao još jedan dokaz Alkinog neumornog duha i posvećenosti publici.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Alka Vuica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading