HAOS U ARENI, SUDIJE RAŽESTILE DELIJE ODLUKAMA! Zvezda PONOVO OŠTEĆENA! Publika UBACIVALA predmete na teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.02.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista upitne presude donete su na kraju.

HAOS U ARENI, SUDIJE RAŽESTILE DELIJE ODLUKAMA! Zvezda PONOVO OŠTEĆENA! Publika UBACIVALA predmete na teren! (VIDEO)

Foto: printscreen/twitter.com

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u okviru 26. kola Evrolige na domaćem terenu rezultatom 91:93. 

Zvezde je pružila odličan otpor "zelenoj šumi", ali deluje da su sudije svojim upitnim odlukama u velikoj meri ukrale reflektor. 

Najviše buke diglo se jedne od poslednjih akcija na meču. Plejmerjker Žalgirisa, Kinan Evans, jedva je uspeo da prihvati loptu na sredini terena. Košarkaši Zvezde su ga opkolili, a izgledalo je da će mu noga neminovno preći, ako ne preko pola, onda preko aut linije. Ipak, Evans se oslobodio lopte, pomišljenju sudija navreme, i tako sprečio da njegov tim prospe prednost. 

Procenite sami. 

 

 

Ono što je usledilo bilo je haotično. Navijači Zvezde nisu mogli više da podnesu sumnjive odluke u njihovoj kući, tako da je poletela hrpa predmeta ka terenu, uz prozivke upućene sudijama. 

Spiker je pokušao da smiri publiku, ali je ovo bila kap koja je delijama prelila čašu. Na kraju, odluka nije promenjena, a sve sezavršilo neslavno po crveno-bele. 

 

 

Crveno-beli su ovim porazom  zabeležili 16. peh u sezoni, i trenutno imaju samo 11 trijumfa. Večerašnji protivnik ih je "brejkom" prestigao na tabeli i tako im dao zvanje treće najgore ekipe u najelitnijem evropskom takmičenju. Najefikasniji u redovima domaće ekipe bio je Jago dos Santos sa 21. poenom i 14 asistencija. Što se Žalgirisa tiče, predvodio ih je pomenuti Kinan Evans sa 25 poena.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading