RAJAKOVIĆ BOLJI OD BOBIJA: "Rakete" bez goriva u Torontu!

Autor: P. Z.

Sport

10.02.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanović opet nije dobio šansu.

RAJAKOVIĆ BOLJI OD BOBIJA: "Rakete" bez goriva u Torontu!

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković

Košarkaši Toronto Reptorsa, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Darko Rajaković, savladali su Hjuston Roketse na svom terenu rezultatom 107:104 (34:20, 27:29, 27:22, 19:33).

U timu iz Teksasa, šansu ponovo nije dobio Boban Marjanović. Srpski centar je još jednom ceo meč proveo na klupi za rezerve. U njegovom odsustvu, prvi centar ekipe Alperen Šengun nije se pokazao u najboljem svetlu, pošto je imao samo po sedam poena i uhvaćenih lopti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Boban Marjanović

Najefikasniji među Roketsima bio je Dilon Bruks sa 20 poena, a pratio ga je Kem Vitmor sa 17. Džabari Smit Džunior i Aron Holidej su dodali po 12 koševa, a sa 11 je dvocifren bio i Džef Grin.

Na drugoj strani, Kanađane je do pobede vodio Imanuel Kvikli sa 25 poena, kome je najveću pomoć pružio domaći igrač Ar Džej Beret koji je dodao 21. Jakob Peltl je imao 16 poena i 13 skokova, Skoti Barns je trijumfu diprineo sa 13 koševa i deset uhvaćenih lopti, a dvocifren je bio i Brus Braun sa 11 poena.

Bio je to 19. trijumf Toronta ove sezone, pa se Reptorsi sada nalaze na 12. poziciji na tabeli Istočne konferencije, gde pokušavaju nekako da se probiju u Top 10 i izbore makar plej-in.

Standings provided by Sofascore

Na drugoj strani, Roketsi takođe zauzimaju 12. mesto, samo na Zapadu. Oni trenutno imaju skor 23-28 i predstoji im žestoka borba za ulazak među ekipe koje će se naći u doigravanju.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading