BOGDANOVIĆ SRUŠIO SIKSERSE: Filadelfija ne zna gde bije bez Embida!

Autor: P. Z.

Sport

10.02.2024

03:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoksi slavili u Pensilvaniji.

BOGDANOVIĆ SRUŠIO SIKSERSE: Filadelfija ne zna gde bije bez Embida!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa prekinuli su mini-seriju poraza, pošto su u noći između petka i subote na strani savladali Filadelfija Seventisikserse rezultatom 127:121 (37:26, 36:30, 30:30, 24:35). Sa druge strane, bio je to osmi poraz Siksersa na poslednjih devet utakmica.

Kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović našao se u startnoj petorci Hoksa i na parketu je proveo 34 minuta. Za to vreme, upisao je 13 poena (3/7 za tri, 2/5 za dva) i po tri skoka, asistencije i blokade.

Najzaslužniji za pobedu Atlante bio je njen najbolji igrač Tre Jang, koji je upisao 37 poena i 12 asistencija. Zapaženu ulogu imao je i Onjeka Okungvu sa 21 poenom, a Sadik Bej je dodao 18, uz 11 skokova. Deandre Hanter i Džejlen Džonson su sa po 11 koševa takođe bili dvocifreni u pobendičkom taboru.

Na drugoj strani je bolji od ostalih bio Keli Ubre Džunior sa 28 poena i 12 skokova. Tobijas Haris je postigao 21 koš, dok su se na po 20 zaustavili Kameron Pejn i Badi Hild. Osim njih, dvocifren je bio i čovek koji menja odustnog Džoela Embida u startnoj postavi, Pol Rid, sa 12 poena i 13 uhvaćenih lopti.

Atlanta se ovim trijumfom dodatno učvrstila na desetoj poziciji Istoka, koja je poslednja koja vodi u plej-in. Hoksi sada imaju učinak od 23 pobede i 29 poraza. Sa druge strane, Filadelfija je peta na tabeli sa skorom 30-21 i ako nastavi sa lošim rezultatima vrlo brzo bi mogla da se nađe na nekoj od pozicija koje vode u plej-in, umesto direktnog plasmana u plej-of.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading