"MAMI JE ROĐENDAN U NEDELJU, A SUTRA JE SPUŠTAMO U GROB" Sin ubijene Tuzlanke otvorio dušu i ispričao detalje o životu svoje majke

Autor:

Hronika

09.02.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naveo je kako bi njegovoj majci u nedelju bio rođendan.

"MAMI JE ROĐENDAN U NEDELJU, A SUTRA JE SPUŠTAMO U GROB" Sin ubijene Tuzlanke otvorio dušu i ispričao detalje o životu svoje majke

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook, youtube/printscreen/FACE HD TV

Amra K.

U sredu u večernjim časovima se dogodila jeziva tragedija u Tuzli kada je Elvis Ćustendil ubio Amnu Kahrimanović ispalivši skoro ceo šaržer u nesrećnu ženu u jednom tržnom centru u Tuzli i ostavio je da leži u lokvi krvi.

Nedžad Kahrimanović i Damir Hodžić, brat i sin ubijene Amre Kahrimanović, bili su gosti u “Centralnom dnevniku” Face TV.

Damir je tom prilikom istakao detalje o životu svoje majke i otkrio do sada nepoznate informacije.

Naveo je kako bi njegovoj majci u nedelju bio rođendan, piše Crna Hronika, prenosi Srpskainfo.

Rekla mi je: ‘Dame, ja sam sutra prva smena, a prekosutra druga, pa eto dođi!’ Ja sam rekao: ‘Mama, najverovatnije da ću doći prekosutra; sutra imam puno obaveza’ i dogovorili smo se da u sredu nazovem jedan restoran u Tuzli i da rezervišem sto za našu porodicu kako bismo proslavili njen rođendan koji je u nedelju. Mi nju sutra moramo da spustimo u zemlju… Rođendan joj je prekosutra – istakao je Damir.

Istakao je kako Amra i Elvis nisu bili ni u kakvoj vrsti odnosa.

Mi kao porodica osećamo dužnost i potrebu da kažemo istinu. Oni nisu bili ni u kakvoj vrsti odnosa. Njihov odnos je bio gost i konobarica. I ništa više. Nikakvog drugog odnosa nije bilo. Taj čovek je bio u braku, ima dete. Moja majka je bila časna, vredna, poštena žena. Žena koja se okrenula veri. Prošle godine smo joj organizovali da ode na Umru. Da obavi i taj poziv. Nekako u zadnjih par godina je procvetala. Toliko je imala života u sebi. Toliko smo toga planirali. Toliko smo imali planova za budućnost. Planirali smo svadbu mene i moje devojke, razgovarali smo o budućim unucima. Svet mi se srušio, uništio mi je život. Uništio mi je sve. Bilo koja kazna koju dobije neće mi je vratiti, niti će mene utešiti – kazao je Damir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading