HITNO SAOPŠTENJE OSTOJE MIJAILOVIĆA! Predsednik Partizana OTKRIO šta se MENJA posle serije PORAZA!

Autor:

Sport

09.02.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crno-belih razjasnio situaciju.

HITNO SAOPŠTENJE OSTOJE MIJAILOVIĆA! Predsednik Partizana OTKRIO šta se MENJA posle serije PORAZA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nalaze se u očajnoj seriji od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima.

Najnoviji je stigao u 26. kolu Evrolige na šokantan način, trojkom 1,1 sekunde pre kraja protiv Bajerna iz Minhena, kada je Silvan Francisko "pocepao" mrežicu i doneo veliki trijum ekipi koju predvodi Pablo Laso.

To je izazvalo gnev kod grobara, koji su po završetku meča zvižducima ispratili svoje ljubimce, a bilo je i manjih incidenata kada se začulo i lupanje u tunelu prilikom odlaska u svlačionicu.

 

 

Budući da je nezadovoljstvo odavno ključalo među navijačima crno-belih, predsednik Partizana Ostoja Mijailović odlučio je da se oglasi putem društvenih mreža i pruži podršku igračima i treneru Željku Obradoviću.

Ovim putem, prvi čovek regionalnog šampiona je apelovao na sportsko i korektno navijanje, kako je i bilo sve do meča sa Bavarcima:

- Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata. Ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano funkcioniše. Svi smo mi crno-bela porodica i kad pobeđujemo i kada gubimo - napisao je Ostoja Mijailović na svom X profilu.

Partizan meč narednog 27. kola igra protiv Efesa iz Istanbula, 29. februara, takođe u Areni.

BONUS VIDOE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading