DRAGIĆ OTKRIO KOJE SU BILE PONUDE IZ EVROLIGE! Evo da li je bilo kontakta sa PARTIZANOM!

Autor:

Sport

05.01.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački košarkaš nastavlja da objašnjava odluku da ode u penziju.

DRAGIĆ OTKRIO KOJE SU BILE PONUDE IZ EVROLIGE! Evo da li je bilo kontakta sa PARTIZANOM!

Foto: Starsport

Goran Dragić

Legendarni slovenački košarkaš, Goran Dragić, rešio je kaže zbogom parketu, i posveti se porodici. Pripreme za oproštajni spektakl su već u toku, a pominju se imena kao što su Nikola Jokić i Luka Dončić.

Ipak, i dalje postoji puno misterije oko Dragića, s obzirom da je Slovenac bio izuzetno tražen u Evropi. Između ostalog, postojale su priče oko mogućeg dolaska u Partizan. Sada su sumnje razrešene. 

Dragić je naveo timove koji su ga želeli u svojim redovima. 

- Biću iskren. Imao sam ponude iz Evrope, iz Milana, Madrida, od Panatinaikosa, Barselone... Nikada nisam želeo da se vratim u Evropu, ne bih želeo da budem bez dece koja žive u SAD godinu dana. Jedina opcija je bio Majami, sa kojim sam pregovarao. Na kraju nije išlo, jer su imali previše igrača pod ugovorom - rekao je bivši igrač Majami Hita.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić

Ipak, Beograd se nije našao na listi mogućih opcija. Da li to znači da su sve priče u vezi Partizana bile "mnogo buke ni oko čega", ili je Dragić samo odlučio da izostavi crno-bele iz razloga samo njemu poznatih? Odgovor će morati da sačeka još neko vreme, ali sudeći po rečima prekaljenog plejmejkera, deluje da ga Željko nikada nije imao u planovima. 

Podsetimo, Dragićev oproštajni meč biće humanitarnog karaktera. Utakmica će se odigrati 24. avgusta u Ljubljani, okupljanje najvećih košarkaških imena je već zagarantovano. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading