USADIO SINU ZVEZDAŠTVO, A SADA GA "TIHO" POSMATRA SA TRIBINA: Ipak, Milenku Topiću je OVO zasmetalo nakon DERBIJA!

Autor:

Sport

05.01.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov sin sada radi ono što je on nekada.

USADIO SINU ZVEZDAŠTVO, A SADA GA "TIHO" POSMATRA SA TRIBINA: Ipak, Milenku Topiću je OVO zasmetalo nakon DERBIJA!

Foto: Starsport

Milenko Topić

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet savladali su Partizan rezultatom 88:72 (24:13, 26:16, 15:19, 23:24) u okviru 19. kola Evrolige!

Ono što nije dobro u celoj situaciji su povrede Nikole Topića i Džoela Bolomboja. Mladi plejmejker je povredio koleno, dok je Bolomboj dislocirao prst.

Sa Malog Kalemegdana oglasili su se o stepenu povrede, potvrđujući tako "crne slutnje" svih Delija, s obzirom na to da se u saopštenju navodi da će novopridošli plejmejker biti primoran da pauzira od četiri do šest nedelja. S druge strane, dobra vest za sve zvezdaše je da Džoel Bolomboj nije ozbiljnije povredio prst, pa će se naći na spisku putnika već sa sledeći meč sa Cedevita Olimpijom.

Republika

Foto: Starsport

Milenko Topić

Legendarni srpski košarkaš Milenko Topić istakao je nezadovoljstvo zbog malera sa povredama crveno-belih.

- Naravno da sam se iznervirao. Velika šteta. Žao mi je i zbog ostalih momaka - Luke Mitrovića i Džoela Bolomboja. Stvarno velika šteta. Želim svima zdravlje i brzo ozdravljenje - rekao je proslavljeni bivši igrač Zvezde Meridianbet.

Milenko Topić je po početku prvog mandata njegovog sina u crveno-belom dresu govorio za naš portal

- Presrećan sam stvarno. On se našao u timu igrom slučaja, zbog velikog broja povreda. Drago mi je što je opravdao ukazano poverenje. Nadam se da će nastaviti tako i da će ići mojim stopama. Potencijala svakako ima jer je veoma talentovan. Sada mora samo da se trudi da bude sve bolji i bolji. Naravno, dosta će zavisiti i od toga šta uprava kluba bude želela - objasnio je Topić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading