DOVODIO SE U VEZU SA PARTIZANOM, A ONDA JE OTIŠAO U PENZIJU: Sprema se SPEKTAKL za Dragićev oproštaj!

Autor:

Sport

04.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika oproštajna utakmica sprema se u Ljubljani.

DOVODIO SE U VEZU SA PARTIZANOM, A ONDA JE OTIŠAO U PENZIJU: Sprema se SPEKTAKL za Dragićev oproštaj!

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić i Raul Neto

Legenda NBA i evropske košarke, Goran Dragić, rešila je da kaže zbogom parketu, ali ne pre nego što odigra "poslednji ples" 24. avgusta. 

I to kakav! Sada su objavljeni pojedini detalji, a udarna vest je da će na oproštaju Dragića igrati trojica, verovatno, i najvećih NBA asova današnjice: Nikola Jokić, Luka Dončić i Janis Adetokumbo! Tu će verovatno biti i njegov kolega iz Majami Hita, Džimi Batler

Povodom utakmice oglasio se proslavljeni slovenački košarkaš, radostan što će dobiti priliku da poslednji put pokaže svoje vanvremensko umeće. 

- Ne sećam se kad sam poslednji put bio u Ljubljani u to vreme. Radujem se ovom projektu, želeo sam da se održi u Ljubljani, gradu u kome sam odrastao i postao košarkaš. Najvažnije je da sav prihod ide u humanitarne svrhe. Želim nešto da vratim ovom okruženju - istakao je Dragić. 

Foto: Tanjug/AP

Goran Dragić

Ulaznice za ovaj spektakl prodavaće se već od februara. Neće biti besplatnih karata, jer će sav prikupljeni novac dobiti humanitarnu namenu.

Podsetimo, Goran Dragić se ove godine dovodio u vezu sa Partizanom, međutim od tog transfera nije bilo ništa. 

Dragić je naveo kako  je imao ponudu iz Evrolige, ali da mu nikada nije bila namera da ostvari nesuđene želje ljubiteljima evropske košarke. 

- Nikada nisam želeo da tu poslednju sezonu odigram u Evropi. Razgovarao sam samo sa Majamijem, ali oni nisu obavili neke trejdove i nije se desilo. Imaju dovoljno igrača. I tako, dok sam trenirao kod kuće u Majamiju, sazrela je odluka da se penzionišem. Prvenstveno zbog dvoje dece koja igraju u SAD. Nisam mogao da idem u Evropu i izgubim ih na celu sezonu. Kad sam se povredio shvatio sam koliko nedostajem u njihovim životima - zaključio je Dragić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading