HRVATI SVE ŠOKIRALI! Komentari komšija na DOMINACIJU Nikole Jokića IZNENADILI kompletan region! (FOTO)

Autor:

Sport

08.06.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Denvera zaludeo je planetu.

HRVATI SVE ŠOKIRALI! Komentari komšija na DOMINACIJU Nikole Jokića IZNENADILI kompletan region! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Majamija

Košarkaši Denver Nagetsa vratili su brejk u velikom finalu NBA lige, pošto su u gostima savladali Majami Hit rezultatom 109:94 (24:24, 29:24, 29:20, 27:26).

Najzaslužniji za trijumf tima iz Kolorada bio je Nikola Jokić, koji je meč završio sa 32 poena, 21 skokom i 10 asistencija. Na taj način je Džoker ušao u istoriju NBA lige!

Ova brutalna partija čula se daleko, pa je tako odjeknula širom planete. Veoma zanimljivo je i to da su Nikoli Jokiću priznanje odali i Hrvati! Naše komšije ne hvale srpske sportiste tako često, ali sada jednostavno nisu imali izbora, te je na portalu "Indeks" osvanuo niz tekstova na račun centra Denvera. 

Posebno zanimljivi bili su komentari na tekst pod naslovom "Jokić je odigrao utakmicu kakvu u finalu još nije niko i doneo je Denveru 2:1".

Hrvati su ređali hvalospeve na račun Srbina.

"Velika nepravda što mu nisu dali da bude treći put zaredom MVP jer bi bilo sramota da tri godine bude dobroćudni Balkanac, a ne Amer. A oborio je sve rekorde i jedan prosečan Denver je doveo do finala i verovatno prstena ...Srašan igrač i skroman čovek...", "Što je najgore, statistika uopšte ne pokazuje koliko je on zapravo dominantan na terenu, Marej ostvari ove brojke isključivo jer udvajaju Jokića i onda se višak radi svaki napad, čoveka je nemoguće zaustaviti", "Jokić najbolji igrač iz Evrope u NBA svih vremena i to je tako", Neki tamo Srbin, Amerima pokazuje kako se igra kosarka... Bravo sused, komšija", samo su neki od komentara.

Priliku da nastavi sa dominacijom Nikola Jokić imaće u noći između petka i subote od 2.30 po srednjeevropskom vremenu kada je na programu četvrti meč ove serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading