OGLASIO SE! Lesor PRAVIO HAOS na derbiju - REŠIO utakmicu, UDARIO Petruševa, pa ZAGRMEO kao nikada pre!

Autor:

Sport

14.03.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže francuski centar.

OGLASIO SE! Lesor PRAVIO HAOS na derbiju - REŠIO utakmicu, UDARIO Petruševa, pa ZAGRMEO kao nikada pre!

Foto: Starsport

Matijas Lesor posle pobede protiv Zvezde

Košarkaši Partizana slavili su u drugom večitom derbiju odigranom u okviru AdmiralBet ABA lige.

Pala je Crvena zvezda posle velikog preokreta, četa Željka Obradovića nadoknadila je minus 20, te je fenomenalnom igrom u drugom poluvremenu oduvala tim sa Malog Kalemegdana i rezultatom 92:81 upisala veoma bitnu pobedu u borbi za prvo mesto pred plej-of.

Apsolutno centralna figura utakmice bio je Matijas Lesor koji je susret završio sa 27 poena, osam skokova i dve asistencije, ali je na sebe navukao gnev navijača Zvezde posle sukoba sa Filipom Petruševim zbog kog je čak i Željko Obradović morao da uputi izvinjenje centru crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

 

Posle svega oglasio se i Lesor, te je pohvalio svoje saigrače, ali i navijače Partizana. 

- Dobili smo utakmicu! Tim je pokazao karakter. Svi su doprineli, borili su se kao ludi. Ponosan sam na svoj tim i na naše navijače. Pogurali su nas kao što niko drugi ne bi mogao - zagrmeo je kao nikada pre emotivni Matijas Lesor.

Kada se sve sabere i oduzme, nema sumnje da Lesora čeka pakao na svakoj sledećoj utakmici protiv Zvezde, ali je bar Partizan u odličnoj situaciji pred nastavak sezone. Crno-beli trenutno imaju 19 pobeda i dva poraza te sigurno koračaju ka prvom mestu, dok Zvezda ima meč manje, ali i izgubljenu utakmicu više, te je trenutno drugoplasirana sa skorom 17-3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading