"DELIJE" ĆE POBESNETI! Šta je Lesor radio posle derbija? Jedan detalj posebno BODE OČI! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.03.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Partizana nije omiljena figura među navijačima Crvene zvezde.

"DELIJE" ĆE POBESNETI! Šta je Lesor radio posle derbija? Jedan detalj posebno BODE OČI! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana uspeli su da savladaju Crvenu zvezdu u 21. kolu AdmiralBet ABA lige i to posle velikog preokreta (92:81).

Zaostajali su crno-beli i 20 poena, nisu se predavali, pa su na krilima maestralnog Matijasa Lesora (27 poena, osam skokova, dve asistencije) stigli do trijumfa koji im donosi priliku da sa prvog mesta dočekaju plej-of.

Utakmicu je obeležila velika borba, pomenuti preokret, magični Lesor, ali isto tako i privatni život pevačice Teodore Džehverović, kao i sukob francuskog centra koji je bio igrač utakmice i Filipa Petruševa.

Republika

Foto: Starsport

Sukob Lesora i Petruševa

 

Sramno ponašanje Lesora primoralo je čak i Željka Obradovića da uputi izvinjenje Petruševu, a navijači Zvezde osuli su paljbu po Francuzu po završetku meča. Lesor se potrudio da ih dodatno iznervira, pa je nakon pobede sve ovo burno proslavio sa navijačima Partizana, a jedan detalj posebno je upao u oko.

Osim što se Lesor otimao sa Kevinom Panterom za megafon i što je bio vidno euforičan, on je za slavlje obukao specijalnu majicu na kojoj je bilo napisano "Igrajmo taj tango smrti".

Nema sumnje da Francuza čeka pakao kad god bude igrao protiv Crvene zvezde, a Partizan je na njegovim krilima uspeo da stigne do odlične pozicije pred finiš ligaškog dela AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli trenutno imaju 19 pobeda i dva poraza te sigurno koračaju ka prvom mestu, dok Zvezda ima meč manje, ali i izgubljenu utakmicu više, te je trenutno drugoplasirana sa skorom 17-3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading