SPEKTAKULARAN POČETAK NBA LIGE: Bjelica POJEO Lebrona, Voriorsi posle preokreta srušili Lejkerse!

Autor:

Sport

20.10.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenula je jubilarna 75. sezona NBA lige.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Duel Bjelice i Rivsa

Golden Stejt Voriorsi su u gostima savladali Los Anđeles Lejkerse sa 121:114.

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica bio je jedan od najboljih u pobedničkom taboru, pošto je imao dabl-dabl učinak od 15 poena i 11 skokova. Šutirao je 5/6 za dva, 1/1 za tri poena i 2/2 sa linije za slobodna bacanja. Tom je dodao i četiri asistencije i jednu ukradenu loptu za 25 minuta na parketu. Imao je +/- od +20.

Od Nemanje efikasniji su bili Pul sa 20 i Kari, koji je ostvario tripl-dabl, sa 25 poena, 10 skokova i 10 asistencija. Li je dodao 15, a Vigins i Igudala su postigli po 12.

U ekipi Lejkersa najbolji je bio Lebron Džejms sa 34 poena i 11 skokova, dok je Dejvis meč završio sa poenom manje i istim brojem uhvaćenih lopti. Podbacili su Entoni sa devet i Vestbruk sa osam poena.

Los Anđeles je vodio tokom celog meča, ali se Golden Stejt sredinom poslednjeg perioda napravio preokret i kasnije došao do velike pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading