(VIDEO) Evroliga: Micov utišao OAKA arenu u Atini, Radonjićev Bajern na +41 protiv ASVEL-a!

Autor:

Sport

17.10.2019

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši minhenskog Bajerna pobedili su ASVEL u trećem kolu Evrolige rezultatom 104:63, dok je Armani zabeležio i drugu pobedu u Evroligi i to na vrućem terenu u Atini protiv Panatinaikosa 79:78, a veliku ulogu u trijumfu imao je srpski internacionalac Vladimir Micov.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Micov

Bajern je odigrao fenomenalan timski meč protiv ekipe koja je u treće kolo ušla bez poraza i upisao drugu ovosezonsku pobedu.

Već posle prve četvrtine bilo je 17 razlike za Bajern, čija je prednost porasla na +22 do kraja poluvremena. Mašina Dejana Radonjića nije stajala,  pa se u poslednjih deset minuta ušlo sa +32 – 83:51.

 

 

Radonjićevu ekipu vodio je Maoda Lo sa 19 poena. Nihad Đedović je imao 14, a po 12 Pol Zipser i Vladimir Lučić, koji je bio savršen iz igre sa 5/5. Na drugoj strani istakao se Amine Nuoa sa 16 poena, dok je Antona Dio postigao 13.

Poslednja utakmica večeri i poruka: Mesina, Micov i ekipa se vraćaju kući sa pobedom iz prestonice Grčke!

Nijedan tim nije sticao više od pet poena prednosti, a Armani je u neizvesnoj završnici imao Vladimira Micova, koji je postigao pet od poslednjih sedam poena. I ta poslednja dva za pobedu sa linije slobodnih bacanja postigao je Rikardo Moraskini, a njima je prethodio ofanzivni skok Micova.

 

 

Upravo je Micov na kraju bio najefikasniji sa 18 poena, Skola je dodao 17 poena i devet skokova i Majkl Rol sa 16 pogodaka. Na drugoj strani najefikasniji bio je Nik Kalates sa 23 poena, ali je promašio šut za pobedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading