Hrvati shvatili: SRBIJA JE STVARNO SILA!

Sport

16.09.2017

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji ovih dana se bave krahom hrvatske reprezentacije na Evropskom šampionatu u Turskoj i eliminacijom u osmini finala, ali su se dotakli i velikog uspeha izabranika Saše Đorđevića, za koga kažu da je istinski pobednik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović i Teodosić slave pobedu protiv Hrvata na OI

Hrvatski portal "Index" tako piše da su pobednički mentalitet, vera i hemija koja se stvorila u ekipi bili odlučujući za plasman u veliko finale, kao i da Đorđević definitivno zna da prenese njegovim igračima sjajnu energiju.

"Index" piše da Sale niti jednog trenutka nije hteo da očajava i traži opravdanje za eventualni neuspeh na prvenstvu zbog velikog broja povređenih košarkaša, i to u prvom redu onih na kojima se igra bazirala. Čak su dodali i da povrede Lazića i Jovića u toku šampionata nisu mogle da poremete fokus našeg selektora i njegovih izabranika.

Kao posebno ilustrativan primer naglašavaju i pesmu ("Obriši suze draga!") Stefana Jovića u svlačionici nakon polufinalne pobede, iako je tokom treće deonice utakmice protiv Rusije doživeo povredu zbog koje se više nije vraćao na parket.

- Možda ova Srbija i nije toliko kvalitetna kao što je bila ona iz Rija. Uoči turnira malo ko im je davao šanse za ovakav rezultat, no hemija u ekipi i pobednički mentalitet koji je Đorđević ugradio u ovaj sastav, doveli su ga tu gde danas jeste – u finale Evrobasketa -zaključuju hrvatske kolege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading