Miličić sve nade polaže u njega: Ne treba nam Teodosić kad imamo...

Autor:

Sport

27.08.2019

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaš Darko Miličić smatra da je predstojeći Mundobasket idealan trenutak da "orlovi" skinu Amerikance sa trona! Miličić je označio lidera "orlova", on Teodosićev izostanak nije okarakterisao kao fatalan pošto Micića i Jovića vidi kao plejmejkera dostojne svetskog zlata.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Miličić

Prema rečima nekadašnjeg reprezentativca, Bogdanović ima mnogo više iskustva kada je nacionalni tim u pitanju i samim tim.

- Nesporan je kvalitet Nikole Jokića i činjenica je da nam on mnogo donosi, ali ne bih stavljao Bogdanovića u drugi plan. Za mene je ipak on lider reprezentacije. Bogdanović ima više iskustva i godinama je sa "orlovima". Takođe, pokazuje neverovatnu želju i ima mentalitet vođe - poručuje Miličić za "Informer".

Srpski tim će na Mundobasketu nastupiti bez povređenog kapitena Miloša Teodosića, koji je zadobio povredu stopala na pripremnom meču sa Litvanijom (72:68) u Areni.


- Ne mislim da će na našu igru uticati mnogo to što ćemo igrati bez Teodosića. Ja Miloša veoma cenim, ali verujem da će mlađi igrači uspeti da nadomeste njegov izostanak. Micić trenutno igra na neverovatnom nivou, kao i Jović. Imajući to u vidu, mi nemamo problema kada su plejmejkeri u pitanju - zaključuje Miličić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading