Štimac bi da veša po rivi!

Sport

22.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandali u Splitu ne jenjavaju. Nakon što je Hajduk ispao iz igre za Evropu, a u prvoj ligi Hrvatske posle četiri kola nema pobedu, i nekadašnji čelnik, trener i igrač Splićana i selektor "kockastih" Igor Štimac (50) bez dlake na jeziku je rekao šta mu je na duši.

Igor Štimac

POLJUD DISKOTEKA

- Nisam za pretnje, teror i prisile, ali ako treba upirati prstom, onda su to vodeći ljudi kluba. Njih treba obesiti za onu stvar na rivi, pa da ih svako može pljunuti, onako u prolazu. Da vide šta su zaslužili za sedam godina upravljanja - besneo je Štimac, (ne)svesno pozivajući da se Hrvati međusobno poubijaju.

Posle poraza od Gorice na Poljudu (2:0), igrače su navijači gađali bakljama i naredili im da skinu dresove.

- Najbolje je da se stadion pretvori u diskoteku, da toče pivo tamo i prestanu da igraju utakmice, možda bi u tome bili uspešni - sprdao se Štimac sa upravom.

TRAŽE OSTAVKE: Torcida

PLIVALI U NEMAŠTINI

Ono što proslavljenog fudbalera najviše boli je što je Hajduku, ne tako davno, bolje išlo i u nemaštini i sa blokiranim računom.

- Hajduk je uvek osvajao trofeje ili se barem do kraja borio, imao je snage da se izdigne iz nevolja. Zadnje godine potvrđuju da ovi momci s 20-25 miliona evra ne znaju da raspolažu. Kažu da 21 odsto ide na igrače, a gde je ostatak? Na njihove plate, neznanje i improvizaciju?! Zar je slučajno da je svim menadžerima isplaćeno baš 200.000 evra, iznos koji se može dati bez odobrenja grada?! - otkriva Štimac i poziva grad Split da istraži ceo slučaj:

- Puno je tu netransparentnosti, nelogičnosti... Vreme je da gradske strukture preuzmu odgovornost jer oni su dopustili da se ovako radi. Vreme je za pravu reviziju, da se vidi gde je išao novac, kojim putem i zašto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading