TEKTONSKI POTRES U SVETU FUDBALA! Otkriveno KADA će Ronaldo otići u PENZIJU! Sve je "ZAKUVALA" njegova DEVOJKA?!

Autor:

Sport

03.03.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što zanima sve ljubitelje "lepe igre", danas je poznato.

TEKTONSKI POTRES U SVETU FUDBALA! Otkriveno KADA će Ronaldo otići u PENZIJU! Sve je "ZAKUVALA" njegova DEVOJKA?!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Đorđina Rodrigez je na Pariskoj nedelji mode izazvala pažnju svojim stajlingom koji posvetila  legendi Real Madrida i Mančester junajteda, Kristijanu Ronaldu. Na ovom događaju, Đorđina je takođe dala naznaku da bi njen "momak" mogao uskoro da završi svoju fudbalsku karijeru.

- Kristijanu je ostala još jedna godina, pa kraj. Možda dve, ne znam - izjavila je žena proslavljenog Portugalca.

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo u dresu Mančester junajteda


Ove reči izazvale su različite spekulacije o Ronaldovoj budućnosti u svetu fudbala. Mnogi se pitaju da li će legendarni fudbaler zaista uskoro završiti svoju karijeru ili će produžiti ugovor za još nekoliko sezona.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

Đorđina u tematskoj haljini na pisti

Kristijano Ronaldo je jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, čija je karijera obilovala uspesima i rekordima. Njegova moguća penzija izaziva veliko interesovanje i emotivne reakcije širom fudbalske zajednice. U svojoj karijeri nosio je dresove najvećih svetskih klubova, Mančester junajteda, Real Madrida, Juventusa i PSŽ. Za kraj je rešio da još malo "popravi" svoj bankovni račun prelaskom na Bliski istok, gde nastupa za Al Nasr. Iako je u poznim fudbalskim godinama, Ronaldo je i dalje jedan od najinteresantnijih igrača, čak i kada nastupa u Saudijskoj Arabiji. Pored mnogih klupskih uspeha, ima trofej Evropskog prvenstva sa Portugalom.

Đorđinina izjava izazvala je žustru reakciju javnosti, koja je podeljena u mišljenjima o tome da li je kraj karijere za Ronalda zaista blizu. Fanovi širom sveta prate ovu situaciju s velikom pažnjom iščekujući konačnu odluku fudbalske ikone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading