UŽAS! SABLASNE INFORMACIJE O VLASNIKU KUĆE U KOJOJ JE ŽIVEO BRAČNI PAR IZ NOVOG SADA! Njegova sestričina OTKRILA: Dečici nismo mogli da POMOGNEMO! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.03.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavljen je razgovor sa sestričinom vlasnika kuće u kojoj se odigrao jezivi zločin.

UŽAS! SABLASNE INFORMACIJE O VLASNIKU KUĆE U KOJOJ JE ŽIVEO BRAČNI PAR IZ NOVOG SADA! Njegova sestričina OTKRILA: Dečici nismo mogli da POMOGNEMO! (VIDEO)

Foto: Republika, Shutterstock

Novi Sad i cela Srbija su zanemeli nakon užasnog događaja koji se desio u ovom gradu, kada su supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili samoubistvo skokom sa zgrade sa 17. sprata. Pre ovog užasnog čina, navodno su ubili svoja dva sina, starosti jedne i tri godine.

Obavljen je razgovor sa sestričinom vlasnika kuće u kojoj se odigrao jezivi zločin, a kako kaže, najteže im je što nisu mogli da pomognu malenima. Sestričina vlasnika, koji je preminuo u januaru u Švedskoj, istakla je da bi ga ovakav događaj uništio.

- Svima nam je preteško jer deci nismo nikako mogli pomoći - tiho je pričala rođaka za Alo.

Kako ističe rođaka vlasnika, njegovo telo će biti sahranjeno ovih dana u Novom Sadu.

- Zbog administrativnih procedura, telo nismo mogli ranije dopremiti. Sahranićemo ga ovih dana - rekla je rođaka za Alo.

Podsetimo, ispred kuće u Petrovaradinu, gde su pronađena mrtva deca, bili su prisutni policija, forenzika, pogrebnici, ali ono što upada u oči jeste da u ulici vlada pa grobna tišina i da nema nikoga za koga bi se moglo reći da je bio blizak porodici.

Naime, kako Republika ekskluzivno saznaje Lav Petrović je iz Vranja, a Martina je iz Slovačke i u Novi Sad su došli pre nekoliko godina sa željom da tu sviju porodično gnezdo. Kako su se upoznali je nepoznanica, bar za sada, kao i što se ne zna šta ih je navelo da ubiju najpre svoju decu, a da potpom, držeći se za ruke, zajedno sa solitera skoče u smrt. Kako saznaje Republika, deca su otrovana. I to trovom za biljke kojih inače nema u dvorištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Bože sačuvaj

03.03.2024 19:38

Daleko bilo! Dokazi mogu i da se nameste! Pravu istinu samo oni znaju i Gospod Bog.

Odgovori 11 17
Kraj

04.03.2024 11:16

Ubi nas ova beda i nemastina. Dostojanstva i ponaosa, nigde. Treba da nas nema vise!

Odgovori 13 24