POJAČANJA ZA TITULU: Partizan u jednom danu doveo štopera i krilo!

Autor: P. Z.

Sport

13.02.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ne želi da prestane da melje.

POJAČANJA ZA TITULU: Partizan u jednom danu doveo štopera i krilo!

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Fudbaleri Partizana na najbolji mogući način su završili prethodni deo sezone, pošto su pobedom nad Crvenom zvezdom obezbedili titulu jesenjeg prvaka, a lidersku poziciju na tabeli Superlige Srbije sačuvali su i posle prolećne premijere, u kojoj su savladali Javor.

Ipak, u borbi za šampionski pehar potrebna su im dodatna pojačanja u igračkom kadru, a prema poslednjim informacijama, klub iz Humske je u istom danu završio dva važna potpisa.

Navodno, oba igrača koja samo još treba da budu ozvaničena stižu iz ekipe Čukaričkog.

Kako prenosi "Informer", crno-beli su na goreću poziciju štopera doveli mladog 19-godišnjeg Bojana Kovačevića, koji je ujedno i bonus igrač.

Republika

Foto: Starsport

Bojan Kovačević

Pomenuti list navodi da je Partizan želeo Kovačevića da dovede na pozajmicu, ali da je na kraju dogovoren transfer, jer "brđani" nisu hteli drugačije, a "parnom valjku" gori pod nogama.

Ove sezone, stameni štoper je odigrao 11 utakmica za Čukarički u svim takmičenjima.

Iako je prva Partizanova opcija za srcu odbrane bio defanzivac Rubina iz Kazanja Uroš Drezgić, od toga se odustalo jer je on ove sezone već igrao za dva kluba, pa po pravilima FIFA ne bi mogao da pomogne crno-belima do leta.

Sa druge strane, "Meridiansport" je preneo da sa Banovog brda u Humsku stiže i desno krilo Aleksa Janković (23).

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Janković

Klub iz Humske je i u letnjem prelaznom roku želeo da dovede Jankovića, ali tada nije došlo do dogovora. Međutim, sada su se kockice poklopile, pa će 23-godišnji fudbaler zadužiti crno-beli dres.

Osim na mestu desnog krila, Janković može da se snađe i na suprotnoj strani terena, kao i na poziciji iza napadača. Ove sezone je, baš kao i Kovačević, odigrao 11 mečeva za Čukarički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading