SJAJNA VEST ZA GROBARE! Duljaj TRLJA ruke! Partizan završio VELIKO pojačanje!

Autor:

Sport

12.02.2024

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši prvotimac belo-crnih uskoro stiže u Humsku.

SJAJNA VEST ZA GROBARE! Duljaj TRLJA ruke! Partizan završio VELIKO pojačanje!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Prodaja Mihajla Ilića u italijansku Bolonju i povreda Nikole Miličića, koji je ove zime stigao u Partizan iz kragujevačkog Radničkog 1923, primorala je čelnike jesenjeg prvaka da angažuju novo ime na štoperskoj poziciji.

Izbor je pao na Uroša Drezgića, bivšeg fudbalera Čukaričkog, koji u Humsku stiže iz Rubina (Kazanj), člana Premijer lige Rusije.

Crno-beli su u završnoj fazi pregovora sa Rubinom oko pozajmice 21-godišnjeg Šapčanina do kraja sezone. Bez prava otkupa ugovora, saznaje Sportal.

Foto: Starsport

Uroš Drezgić

Drezgić je sredinom septembra otišao iz Čukaričkog u Rubin za 1.500.000 evra. 

U međuvremenu nije odigrao nijedan ligaški meč za tim iz Kazanja. Upisao je 155 minuta u Kupu Rusije.

Zbog toga se pozajmica u Humsku čini kao idealno rešenje za sve tri strane.

"Parni valjak" je na prolećnoj premijeri Superlige Srbije minimalnim rezultatom 1:0 savladao Javor u Ivanjici, ali je posle tog meča trener Igor Duljaj izneo niz zamerki na uslove u kojima je utakmica odigrana.

- Nije alibi, ali mi smo u 21. veku, ljudi lete na Mars, a mi ne možemo da obezbedimo uslove da se igra fudbal. Volim i cenim sportske radnike u Javoru, imam prijatelje, uspomene me vežu kad sam igrao protiv Javora, protiv Zvezde, za ovo mesto me vežu lepe uspomene, nadam se da će neko pomoći ovim sportskim ljudima da imamo adekvatne uslove za svakog igrača - rekao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading