PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Barak Bahar se oglasio po prvi put nakon otkaza u Zvezdi!

Autor: P. Z.

Sport

25.12.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac je poslao poruku doskorašnjem saradniku.

PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Barak Bahar se oglasio po prvi put nakon otkaza u Zvezdi!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Doskorašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde, Izraelac Barak Bahar, dobio je otkaz na Marakani nakon poraza od Partizana u 171. večitom derbiju i gubitka jesenje titule u Superligi Srbije.

On se od tada nije oglašavao, ali je sada prekinuo zavet ćutanja i na Instagramu je okačio jedan stori.

Republika

Foto: Instagram printscreen/barakbachar

Stori Baraka Bahara

Bahar je stori posvetio Gaju Carfatiju, čoveku koji mu je bio pomoćnik u Crvenoj zvezdi, a sada je promovisan u prvog trenera Makabija iz Netanje.

Bahar i Carfati se u Beogradu nisu baš najbolje snašli, pa su i rezultati na Marakani izostali, zbog čega su se i razišli sa klubom posle samo šest meseci. Barak je uz Gajevu pomoć na 27 mečeva vodio crveno-bele, a ostvario je 17 pobeda, dva remija i osam poraza, dok mu je ukupna gol-razlika bila 65:33.

Što se samog Carfatija tiče, on je u trenerske vode uplivao pre nešto manje od deset godina, kada je bio pomoćnik u Ašdodu, gde je prethodno završio igračku karijeru. Nakon toga je po prvi put stigao u Makabi Netanju, gde je radio kao pomoćnik, a zatim nakratko i kao vršilac dužnosti glavnog trenera. Nakon toga je pokušao samostalno da se bavi trenerskim poslom u Hapoel Petak Tikvi i Makabiju iz Tel Aviva, ali je to bilo kratkog daha.

Sa Barakom Baharom je u tim uplovio 2019. godine u Hapoel Ber Ševi, zatim su zajedno otišli u Makabi Haifu i na kraju u Crvenu zvezdu iz koje su u paketu i otpušteni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading