DOJČINOVIĆ UDARA NA VUČIĆA: Odakle ti pravo da se viđaš sa ambasadorom Rusije?!

Autor:

Vesti

25.12.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa ruskim ambasadorom u Predsedništvu Srbije, što je zasmetalo Dojčinoviću.

DOJČINOVIĆ UDARA NA VUČIĆA: Odakle ti pravo da se viđaš sa ambasadorom Rusije?!

Foto: ST/A. NALBANTJAN, M.K./ATAImaes

Takozvani istraživački novinar Stevan Dojčinović, poznati plaćenik zapadnih nevladinih organizacija, udario na predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog susreta sa ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocan-Harčenkom!

- Je l ovo Vučić polaže račune ruskom ambasadoru - objavio je Dojčinović na društvenim mrežama, tačnije na platformi Iks. 

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu.

- Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo učiniti sve da sačuvamo bezbednost građana i našu Srbiju - napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

Naveo je da su razmenjena mišljenja i o bilateralnim odnosima, situaciji u regionu i aktuelnim geopolitičkim dešavanjima.

- Preneo sam ambasadoru želju da naša dva naroda dočekaju nastupajuće praznike i Novu godinu u miru i i blagostanju - naveo je Vučić.

Ovim povodom oglasio se i ambasador.

- Opozicija je počela proteste, koje se podstiču i podržavaju spolja. O tome je Vučić govorio, ne mogu da ulazim u detalje, jer je to poverljiva informacija. Ali on ima nepobitne dokaze da huškanje i podrška dolaze sa Zapada - rekao je, posle sastanka sa Vučićem, Bocan-Harčenko za televiziju ''Rusija 24'', a prenose RIA novosti.

On je istakao da se protesti u Srbiji organizuju i sprovode po principima i tehnologijama ''majdanske revolucije'', da ''Zapad namerava da dovede opozicione snage na vlast u zemlji'', ali je naglasio da ''nikakvi ciljevi ili majdanske šeme'' neće proći. '

- Sva nezadovoljstva i pokušaji da se uzdrma Vučićeva vlast su, pre svega, vezani za njegov čvrst stav o nepoštovanju antiruskih sankcija - ocenio je Bocan-Harčenko.

Učesnici protesta koje predvodi lista „Srbija protiv nasilja“ pokušali su sinoć nasilno da uđu u zgradu Skupštine grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (12)

Loading
Novak

25.12.2023 13:32

Plaćenik Dojčinović bi trebao da zna da Vučić predstavlja Srbiju svuda i da ugosti sve one koji dođu u nju, ali verovatno je dobio pare da napada Vučića

Novak

25.12.2023 13:33

Odakle njemu pravo da on određuje Vučiću sa kim će da se sastaje

Marko

25.12.2023 14:05

Dojčinović po nalogu gazda sa zapada mora da ujeda! Smeta im Ruski ambasador ali im ne smeta uslovljavanje i uvene zapada.

Jovan

25.12.2023 14:07

Šta očekivati od čoveka koji svoju mržnju prema Srbiji gaji na zapadnom novcu! Plaćaju ga da pljuje i ujeda sve što je Srpsko, kao i sve što je Rusko! Dojčinović je oličenje licemera koga finansira zapadni faktor.