JEZIVO! Hrvati savetuju demonstrante u Srbiji kako da naprave bombe za napad! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.12.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvati se raduju haosu ispred Skupštine grada.

JEZIVO! Hrvati savetuju demonstrante u Srbiji kako da naprave bombe za napad! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, N

Posle nasilja sprovedenog u Beogradu od strane huligana i sledbenika prozapadne opozicije na čijem čelu se nalazi Dragan Đilas i njegova saradnica Marinika Tepić, Hrvati su objavilo savete kako da naprave bombu za napad!

Nedavni događaji u Beogradu kulminirali su nasiljem i haosom, a u svemu tome, najgore od svega je činjenica da naši susedi podržavaju to.

Naime, na mreži Iks (bivši Tviter) pojavile su se fotografije sa savetima upućenim demonstrantima, kako da naprave gas maske i molotovljeve koktele, odnosno bombu, za napade koje planiraju u Srbiji.

 

 

Ovi saveti su stigli direktno iz redova simpatizera prozapadne opozicije u Hrvatskoj, a podršku su dobili čak i od Aljbina Kurtija.

Uz podršku terorističkim metodama, neprijatelji Srbije su takođe izrazili svoje oduševljenje haosom koji se odigrao u Beogradu. 

Reakcije na ove događaje su bile burne, kako među građanima tako i među političarima. Mnogi su osudili ovakav vid podrške nasilju i terorizmu, ističući da je mirno rešavanje sukoba ključno za stabilnost društva.

Podsetimo, povodom nemilih događaja koji su e odigrali sinoć, oglasila se i Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i izjavila je da pokušaj demonstranata okupljenih oko koalicije "Srbija protiv nasilja" (SPN) da upadnu u Skupštinu grada Beograda pokazuje njihovu nameru da se nasiljem menja izborna volja građana.

- Meni je svaki pokušaj upada u institucije dramatičan i pokazuje nameru da se nasiljem menja izborna volja građana. Ovo jeste pokušaj Majdana, ovo je nebriga za sve ostale građane Republike Srbije, za sve ostale građane Beograda. Ovo je mržnja, ovo je nasilje i ovo je ono na šta smo upozoravali - rekla je Brnabić za TV Pink.

Brnabić je istakla da deo opozicije okupljen oko koalicije "Srbija protiv nasilja" ne mari za kampanju, za izbore, već da je njihova namera nasilna destabilizacija Srbije.

- Znali smo da se ovo sprema. Kako je teško vreme, dobijali smo dodatne informacije i ja sam o tome pričala. Upoznala sam javnost sa tim. Tokom izborne kampanje i sa tim da ti ljudi ne mare za kampanju, ne mare za izbore, ne mare za rezultate, već da je jedina njihova namera nasilna destabilizacija Srbije - navela je Brnabić.

Brnabić je naglasila da je najvažnije sačuvati mir i obnoviti sve što su demonstranti oštetili i dodala da su pripadnici MUP-a bili uzdržani prema demonstrantima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading