ISKRVARIO JE: Branimir Nestorović izneo ŠOKANTNE podatke o SMRTI bivšeg selektora naše fudbalske reprezentacije!

Autor: P. Z.

Sport

25.12.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati doktor za naš portal otkrio detalje koji pre toga nisu bili poznati.

ISKRVARIO JE: Branimir Nestorović izneo ŠOKANTNE podatke o SMRTI bivšeg selektora naše fudbalske reprezentacije!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pulmolog i alregolog prof. dr Branimir Nestorović dospeo je u žižu javnosti u teškim vremenima kada je u Srbiju stigla pandemija koronavirusa, a sada je uplivao i u političke vode.

Poznat je Nestorović po svojim kontroverznim političko-istorijskim stavovima, ali je bez obzira na to dobio podršku birača, pa će ući u parlament.

Nego, vratimo se tri godine unazad, u doba pandemije koronavirusa, kada je preminuo bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Ilija Petković.

Ubrzo posle toga je u izjavi za Republiku prof. dr Branimir Nestorović negirao da je COVID-19 bio uzrok smrti legende našeg fudbala.

Znam za Iliuju Petkovića da je umro od čira. Njemu je pukao čir, on je iskrvario. A onda je legao na respirator, pa je dobio koronu. Ali on nije umro od korone - izjavio je tada za naš portal Nestorović.

Republika

Foto: Starsport

Ilija Petković

Podsetimo, Petković je preminuo u 75. godini života, u junu 2020.

Tokom igračke karijere, Petković je nastupao za OFK Beograd i Troju, a branio je i boje nacionalnog tima SFR Jugoslavije, za koji je odigrao 43 utakmice.

Kao trener, Ilija Petković je vodio OFK Beograd, Servet, Aris, kao i nekoliko klubova po Aziji, a takođe je bio i selektor SR Jugoslavije, pa kasnije i Srbije i Crne Gore, koju je vodio na Mundijal 2006. godine. Takođe, tokom 2017. je nakratko bio i selektor reprezentacije Srbije uzrasta do 20 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading