TANKO I BOSIĆ "POKEROM" POKORILI ZMAJEVE: Javor ubedljiv protiv Voždovca

Autor:

Sport

27.11.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiva pobeda tima iz Ivanjice

TANKO I BOSIĆ "POKEROM" POKORILI ZMAJEVE: Javor ubedljiv protiv Voždovca

Foto: google.com/maps/prinscreen

Javor i Voždovac odigrali su meč koji je prvobitno trebalo da bude na programu u nedelju, ali je zbog vremenskih uslova odložen za dan kasnije. Utakmica odigrana u Ivanjici prošla je isključivo u znaku domaćina, pošto je Javor ubedljivo slavio sa 4:0. Tim sa "krova" nije imao nikakve šanse protiv domaćina koji se u snežnoj Ivanjici snašao mnogo bolje na terenu.

Na samom kraju prvog dela igre protivnika je "načeo" Radivoj Bosić, da bi tri minuta po početku drugog poluvremena isti igrač duplirao prednost. Dvostruki asistent je do tada bio Ibrahim Tanko, a samo nekoliko minuta nakon toga je potom došao i do pogotka kojim je već praktično rešio pitanje pobednika.Ganjanin je odigrao perfektan duel i kasnije je postao drugi igrač koji se dva puta upisao u listu strelaca, pošto je stavio tačku na meč u 78. minutu.

Republika

Foto: google.com/maps/prinscreen

Ibrahim Tanko

 

Javor se nakon ove pobede nalazi u "plej-of" zoni na osmoj poziciji sa 20 osvojenih bodova na 15 duela, dok je Voždovac sa dva boda manje rangiran tri pozicije niže.

Ovo nije jedina utakmica u ovom kolu Superlige koja je završena rezultatom 4:0, pošto je Partizan pre dva dana poražen istim rezultatom ubedljivo od TSC-a, pa možemo zaključiti da je ovo bilo jedno od najinteresantnijih kola od početka prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading