POZIV ZA DERBI: Čuveni ZVEZDAŠ zavijorio zastavu Crvene zvezde na "Petrovaradinu"!

Autor:

Sport

24.11.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je! Vidimo se sutra u Novom Sadu - poručio je Zvezdan Zvezdanić.

POZIV ZA DERBI: Čuveni ZVEZDAŠ zavijorio zastavu Crvene zvezde na "Petrovaradinu"!

Foto: Starsport

Luka Cucin dok je nosio dres novosadske Vojvodine

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova imaće veliku podršku navijača u meču 16. kola Superlige protiv Vojvodine. Uveliko se pristalice beogradskih crveno-belih pripremaju za derbi utakmicu na stadionu "Karađorđe" i apeluju na saborce da budu vetar u leđa izabranicima Baraka Bahara.

Delije su nedavno poručile da posle Arene i utakmice protiv Armanija, zvezdaši treba da se zapute u Novi Sad, gde je već maskota srpskog šampiona - čuveni Zvezdan Zvezdanić.

Prvak Srbije je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj se vidi kako Zvezdanić maše zastavom Zvezde sa Petrovaradinske tvrdave i tako poziva na utakmicu.

- Zvezdaši, važno je! Vidimo se sutra u Novom Sadu - poručili su sa Marakane.

 

https://www.instagram.com/p/C0B1SNEM42k/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Očekivanja od utakmice izneo je i šef struke Bahar.

- Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas - počeo je Bahar, pa dodao:
 
- S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading