SPORT NA TV: Evo gde možete gledati prenos meča Železničar - Crvena zvezda u Superligi Srbije

Autor:

Sport

11.11.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je na programu od 18 sati.

SPORT NA TV: Evo gde možete gledati prenos meča Železničar - Crvena zvezda u Superligi Srbije

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18 časova gostuju Železničaru u Pančevu u okviru 15. kola Superlige Srbije, a za taj meč obezbeđen je direktan televizijski prenos.

Naime, kamere TV Arena sport premijum 1 biće na licu mesta!

Takođe, citaoci portala Republika biće u prilici da isprate teksutalni prenos meča između šampiona države i debitanta u elitnom rangu, a lajv-blog na našem portalu počinje pola sata pred utakmicu.

Crveno-beli trenutno nisu u zavidnoj situaciji kada je plasman na tabeli Superlige u pitanju, pa svaki meč izabranika Baraka Bahara navijači prate sa velikom pažnjom. Naime, drugoplasirana Zvezda zaostaje za večitim rivalom i liderom Partizanom čak šest bodova nakon 13 odigranih utakmica. 

Zvezda je, podsećamo, prosula bodove na nekoliko neočekivanih duela. Koban je uglavnom bio gostujući teren. Pre svega, tu se misli na poraz od Voždovca na krovu Tržnog centra u Zaplanjskoj ulici - 3:2, odnosno od Čukaričkog na Banovom Brdu - 2:1. Takođe, ne računajući duele u Ligi šampiona, crveno-beli su iznenađujuće remizirali sa vice-prvakom TSC nedavno na Marakani - 1:1.

Železničar je, inače, 14-oplasirani tim Superlige Srbije sa 11 osvojenih bodova i samo tri zabeležene pobede, ali se, uprkos time, očekuje da trener Bahak Bahar za duel u Pančevu izvede prilično jak i respektabilan sastav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading