BAHAR ZADOVOLJAN POSLE RADNIKA: Jako važna pobeda za naše samopouzdanje!

Autor:

Sport

04.11.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde izneo je utiske nakon meča 14. kola Superlige.

BAHAR ZADOVOLJAN POSLE RADNIKA: Jako važna pobeda za naše samopouzdanje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na Marakani ekipu surduličkog Radnika rezultatom 3:1 (1:0) u 14. kolu Superlige, vratili se na pobednički kolosek, te napravili solidnu uvertiru za meč protiv Lajpciga u Ligi šampiona u utorak.

Aktuelni šampion bio je pod velikim pritiskom, pogotovo posle kiksa protiv TSC (1:1) minule srede. Ipak, uspeli su crveno-beli da smanje bodovni zaostatak za večitim rivalom Partizanom (meč manje) na minus tri.

Trener Zvezde Barak Bahar bio je vidno zadovoljan posle meča, ali nije mnogo dužio.

- Uvek je dobro i važno kada se pobedi, pogotovo na domaćem terenu. Rival je bio dobar, neugodan. Jako je važno za naše samopouzdanje što smo slavili i osvojili nova tri boda - rekao je Izraelac odmah posle meča

Mnogo manje razloga za zadovoljstvo imao je kormilar Radnika, Zoran Ljubinković.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Primili smo golove na način na koji ne bismo smeli to da radimo. Veoma jeftino. Imali smo neke naše prilike, ali je teško igrati protiv ovakvog tima i u ovom ambijentu. Mislim da smo dali maksim, puno je tu faktora, ali opet ostaje i žal jer smo mogli više - poručio je Ljubinković.

Strelci za Zvezdu bili su Mijatović u 19. minutu, Spajić u 54. minutu i Kanga sa penala u 90. minutu, dok je strelac jedinog gola za goste bio Tomašević u 70. minutu šutem sa više od 30 metara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading