BAHAROV POMOĆNIK ODGOVORIO NAVIJAČIMA: Osećamo vaš bol, kunem se, volimo klub!

Autor:

Sport

02.11.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se na Tviteru.

BAHAROV POMOĆNIK ODGOVORIO NAVIJAČIMA: Osećamo vaš bol, kunem se, volimo klub!

Foto: Starsport

Crvena zvezda se nalazi u ozbiljnoj krizi! Navijači su nezadovoljni igrama kluba u poslednje vreme i to su jasno pokazali igračima i pomoćniku Baraku Baharu.

Situacija je postala toliko napeta da su se čak održali i ponoćni sastanci. Izraelcima iz stručnog štaba teško je palo sve što se trenutno dešava u redovima aktuelnog srpskog šampiona. Međutim, jedan od pomoćnika Baraka Bahara nije odustao. On je odlučio da se obrati navijačima putem društvenih mreža i poruči im da stručni štab daje svoj maksimum i da će tako biti i u narednom periodu.

- Osećam vaš bol. Kunem se da svi iz stručnog štaba, igrači, uprava i ja radimo sve što možemo kako bi napravili najbolje za ovaj neverovatan klub koji svi volimo. Tako ćemo nastaviti i dalje. Zvezda ima veliku budućnost - napisao je Adam David, jedan od pomoćnika Bahara, na svom Tviter nalogu.


Situacija u Crvenoj zvezdi je sve napetija, a navijači su sve nestrpljiviji. Da li će se stručni štab uspeti izboriti sa krizom i povratiti poverenje navijača? Ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading