BORJAN PONOVO NA MARAKANI: Imao je poruku za Glazera! "Želim nazad u Zvezdu"!

Autor:

Sport

04.11.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato lice na meču Crvene zvezde i Radnika u Superligi Srbije.

BORJAN PONOVO NA MARAKANI: Imao je poruku za Glazera! "Želim nazad u Zvezdu"!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u meču Superlige Srbije pobedili su Radnik iz Surdulice na svom terenu, a kao specijalnog gosta pored terena imali i jednog svog bivšeg igrača.

U pitanju je golman Milan Borjan, koji je sada deo Slovana iz Bratislave, ali je ipak pronašao vremena da dođe i da pogleda meč nekadašnjeg tima protiv Radnika na "Marakani".

Sve je to ispratio u društvu svog naslednika sa kapitenskom trakom, koji ove subote nije u protokolu, Aleksandra Dragovića.

Foto: FK Crvena zvezda

Dragović i Borjan

U dugačkoj jakni, nije mogao da prođe nezapaženo, a u tunelu se pozdravio i sa svojim dugogodišnjim saigračima i poželeo im sreću na današnjem meču.

Neverovatan je osećaj doći, toliko je godina provedenih ovde, probudila se emocija, mnogo mi nedostaje ovo. Pratim utakmice, naravno. Ima dosta novih igrača, treba to da se uklopi, novi je stručni štab. Ima i uspona i padova, ali to je normalno. Zvezda je veliki klub i mora da melje svaku utakmicu, svaki ovaj igrač koji je došao mora da zna šta je Zvezda. Mi smo to znali i trudili smo se i kada je loše. Danas je to dobro izgledalo, dali su tri gola, a biće još bolje, samo momci treba da veruju i biće to dobro - hrabri dugogodišnji kapiten Borjan.

Osvrnuo se na svog naslednika među stativama Zvezdinog gola.

- Glazer je neverovatan golman, ima odličan refleks. Vidi se da je dobar golman, samo treba da nastavi dalje, stvarno brani dobro pogotovo u Ligi šampiona, kiks se svakome dešava, i meni se dešavao. On samo treba da nastavi dalje, zna gde je došao i samo neka nastavi da brani dobro. Da dođemo do te prve pobede u Ligi šampiona - rekao je Borjan, koji je potom upitan da li bi voleo da se na leto vrati u Crvenu zvezdu:

- Naravno da bih, to je glupo pitanje. Ova energija je neopisiva, uvek postoji želja. Bože zdravlja jednog dana vratiću se. Imam ugovor sa Slovanom do juna, posle još dve godine sa Zvezdom tako da videćemo šta će da bude - istakao je Borjan.

Borjan je u karijeri odigrao 177 utakmica u dresu Zvezde, dobio je 14 žutih kartona i postigao je jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading